Skip Navigation Links

Necmettin Güler de Açıkladı..

Gözcüler Belde Belediyesinin CHP’li Başkanı Necmettin Güler kalabalık bir davetli topluluğunun ilgi gösterdiği yemekli toplantıda yeni ilçe olan Arsuz

Gündem   A+a-

 Gözcüler Belde Belediyesinin CHP’li Başkanı Necmettin Güler kalabalık bir davetli topluluğunun ilgi gösterdiği yemekli toplantıda yeni ilçe olan Arsuz Belediye Başkan aday adaylığını kamuoyuna açıkladı.

Casmin Otel’in bahçesinde açık havada düzenlenen yemekli toplantıya CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz, sivil toplum örgütleri temsilcileri, işadamları ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Gözcüler Belde Belediye Başkanı CHP’li Necmettin Güler, Karaağaç’tan Kale köyüne kadar olan kardeşlik abidesi, yiğit, cömert, güzel yüzlü insanların bol olduğu bu güzel coğrafyanın bir ferdi olmaktan dolayı kendini şanslı hissettiğini ve gurur duyduğunu söyledi.

Konumu itibariyle dünya standartlarında, bir kültür ve turizm merkezi olmayı çoktan hak etmiş Arsuz’un yeniden şekillenmeye, modern bir kentsel altyapıya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Güler “Arsuz önümüzdeki yerel seçimlerin ardından büyük bir değişim ve yenileme sürecine girecek. Yeni büyük Arsuz’u adil hizmet anlayışıyla, halkına hizmet veren, yatırım ve istihdamın önünü açan, yenilikçi, güçlü ve güler yüzlü bir belediyeye vizyona sahip, deneyimli, çalışkan, üretken, herkesi kucaklayan bir yönetim kadrosuna ihtiyacı vardır” dedi.

Necmettin Güler, değişim ve gelişime açık, güler yüzlü bir belediye meclisi, ilçeye sahiplenen herkesle birlikte omuz omuza yeni Arsuz’un yüzünü güldürmek için özgürlükçü ve en saygın partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkan adaylığına talip olduğunu vurguladı.

Özellikle 12 Eylül referandumundan itibaren Türkiye’nin hızla bir diktatörlüğü doğru yol aldığını savunan CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu ise “Giderek totaliterleşen bir iktidar, giderek diktatörleşen, tranlaşan bir başbakanla ne yazık ki karşı karşıyayız. Hiç ümit etmiyorum, olmasını hiçbirimiz istemiyor ama belki de saatler sonra AKP’nin yanlış politikaları sonucu orta doğu ve Türkiye ateş içinde kalacak! Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye’yi değil, Ortadoğu’yu da bir bataklığa dönüştürmek üzere. Küresel güçlerin taşeronluğunu yaparak bugün Suriye’de Müslümanın Müslümanı, kardeşin kardeşi öldürmesine sebep olan kişidir” diye konuştu.

Refik Eryılmaz da Türkiye’nin önemli bir süreçten geçerken, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme gibi bir zorunlulukları bulunduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “Hepimizi yok etmeye çalışan, demokrasimizi, özgürlüklerimizi ortadan kaldırmaya çalışan, yaşam hakkımıza müdahale eden, bizim birlik-beraberlik içinde hareket etmekten başka bir seçeneğimiz kalmamıştır”

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
zeki 29 Ağustos 2013 Perşembe
kendisi once toplu konutlarda cikan kokuyu yok etsin ondan sonra oy istesin boyle siyaset olmaz gelmis gecmis butun belediye baskanlari ceplerini doldurmaktan baska bi sey bilmiyorlar sonucta ezilen kandirilan halk oluyurrrrrrr.........
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet