Skip Navigation Links

Korunmaya muhtaç çocukların bayram coşkusu

Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı ve yönetim kurulu üyeleri, etkinlik öncesi dernek yönetimi ve çocuklarla dern

Gündem   A+a-



İskenderun Rotary Kulübü Başkanı Demet Özal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocukları önce kendisine ait Tırtıl Kreş’te ağırladı, ardından Prime Mall’daki çocuklara hitabeden eğlence mekanında hoşça vakit geçirmelerini sağladı.

Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı ve yönetim kurulu üyeleri, etkinlik öncesi dernek yönetimi ve çocuklarla dernek binasında toplandı. Başkan Çakmaklı, çocuklarla Atatürk ve Cumhuriyet konulu bir söyleşi yaptı. 6–12 yaşları arasında yirmi çocuk daha sonra Tırtıl Kreşte ağırlandı. Çocuklar yaş gruplarına göre eğlendiler. Yemek yediler. Ay-yıldızlı pasta kesildi. Bayrak ve balonlar dağıtıldı. Çocuklar kreşte bulunan oyuncaklarla ida gönüllerince oynadı. Bu etkinliklerde Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, Tırtıl Kreşin işletmecisi İskenderun Rotary Kulübü Başkanı Demet Özal, Yönetim Kurulu üyelerinden Münibe Taş, Hande Demirkent ve Kurucu üye Serpil Korkmaz Demet Özay, Sedat Ünsal, Ekrem Teke ve Filiz Akın hazır bulundu. Çocuklar Prime Mall Eğlence Merkezi İşletmecisi Deniz Yangın da çocuklarla bire bir ilgilendi.



Çakmaklı ve Özal: “Çocuklara Atatürk’ü
ve Cumhuriyet’i iyi anlatmalıyız”
Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, etkinlikle ilgili “Amacımız Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü çocuklarımıza anlatmak. Bizler yaptığımız bu ve benzeri çalışmalarda yanımızda diğer sivil toplum örgütlerini de gördüğümüzde mutlu oluyoruz” dedi. İskenderun Rotary Kulübü Dönem Başkanı Demet Özal ise dönem başkanlığını yürüttüğü Rotary Kulübü’nde çocuklara yönelik projeleri hayata geçirmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Bizler yetişen çocuklarımıza Cumhuriyeti ve Atatürk’ü iyi anlatmak zorundayız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramında da çocuklara yönelik projelerimiz var” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet