Skip Navigation Links

AK Parti ile İskenderun Belediyesi’ne hep beraber yürüyeceğiz

AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Mustafa Kemal Mahallesi sakinleri ile buluştu.

Gündem   A+a-

 

 Mustafa Kemal Mahallesi sakinleri AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’e söz verdi;

 

 “AK Parti ile İskenderun Belediyesi’ne hep beraber yürüyeceğiz”

 

 AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Mustafa Kemal Mahallesi sakinleri ile buluştu.

 AK Parti İskenderun İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek İskenderun Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Dönmez, partisinin seçimi kazanması için fitili 8 bin seçmeni bulunan Mustafa Kemal Mahallesi’nden ateşledi. Dönmez, tek çatı altında hoşgörü içinde görüştüğü vatandaşlarla kucaklaştı, tek tek tokalaşıp hal hatır sordu.

 Toplantıda birlik, beraberlik, dayanışma ve en önemlisi İskenderun’un geleceği için güçbirliği ön plana çıktı.

 Seçimlerde adaydan çok partisinin seçimi kazanmasının önemine her fırsatta değinen Mehmet Dönmez, etkili hitabetiyle mahalle sakinlerine AK Parti’nin neden İskenderun Belediyesi’ni kazanması gerektiğini anlatı.

 Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’i pür dikkat dinlerken, bu birlik toplantısının kendilerini çok memnun ettiğini yalın bir dille ifade ettiler.

 

 İskenderun’un AK Parti Belediyeciliği ile tanıştığında çok önemli hizmetler alacağını kaydeden Dönmez, bunun için mücadele verdiklerini ifade etti.

 AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, “Bayrak düştüğü yerden kalkar” sözüyle hareket ederek, AK Parti bayrağını Mustafa Kemal Mahallesi’nde dalgalandıracaklarını söyledi.

 Türkiye’de hemen hemen tüm il ve ilçelerin her geçen gün daha modern ve çağdaş hale geldiğini vurgulayan Dönmez, “Ama maalesef biz İskenderun’da bunu bir türlü göremiyoruz. Nedeni ise, çünkü biz hiçbir zaman iktidar partisi ile el ele yürüyemedik. İskenderun’da ne yazık ki, şahıslar bazında siyaset yapıyoruz. İktidarın elinden tutamıyoruz. Bakın geçen seçimde İskenderun’da AK Parti seçimi kazanamadı, kim kaybetti? İskenderun kaybetti. Burada insanları, hep ötekileştirdiler. Ayrı ayrı gruplara böldüler. Bu nedenden dolayı bir yol kat edemedik. Biz asla fitne tohumlarına müsaade etmeyeceğiz. Şimdi önümüzde geleceğimizi belirleyecek bir fırsat var. İskenderun halkının ne kadar güçlü olduğunu birliğimizle, beraberliğimizle göstermeliyiz” diye konuştu.

 Mustafa Kemal Mahallesi’nin İskenderun’un en önemli mahallelerinden biri olduğunu hatırlatan AK Parti Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, “Bayrak düştüğü yerden kalkar” diyerek, geçen seçimde 8 bin seçmenin 816’sını aldıkları mahalleden bu kez binlerce oyla AK Parti bayrağını dalgalandıracaklarını belirtti. Dönmez konuşmasının devamında, “İnşallah Allah’ın izniyle İskenderun’u gelinlik kızın çeyizi gibi hizmetlerle süsleyeceğiz. Biz inanarak yola çıktık. Ekonomik, kültürel ve sosyal potansiyeliyle bir marka olan İskenderunumuzu daha yaşanılır hale getireceğiz. Kendi geleceğimizi, çocuklarımızın geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz. Geleceğimize güvenle bakmak istiyorsak, artık bütünleşmeliyiz” ifadelerini kullandı.

 Mustafa Kemal Mahallesi sakinleri ise Mehmet Dönmez’e tam destek olacaklarını, İskenderun’a hizmet için AK Partili belediyeciliğe birlikte yürüyeceklerinin sözünü verdiler.

 AK Parti Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, konuşmasının sonunda mahallelilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Hacı Fış Fış 29 Ağustos 2013 Perşembe
2MP Cep telefonu ile fotoğraf çekip haber yapıyorlar. Başımıza başkan olacakmış
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet