Skip Navigation Links

İDÇ'de Kaleci İyileşiyor

İdçsporda kaleci Dağ iyileşiyor‏.

Spor   A+a-

 

 Lige evinde Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, öncülüğünde hazırlanan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Yaklaşık 3 hafta önce fıtık ameliyatı olan genç Kaleci Suphi Dağ’ın durumu her geçen gün iyiye gidiyor.

 

 Takımı lige hazır hale getirmek için yoğun bir program uygulayan Teknik Direktör Bulgurlu, üç hafta önce fıtık ameliyatı Kaleci Suphi Dağ’ın bir an önce eski sağlığına kavuşup yeşil sahalara dönmesini istediğini belirtti. İskenderun Demir Çelikspor’un altyapısından yetişen Kaleci Dağ, geçirdiği ameliyat sonrası ancak iki hafta sonra idmanlara başlayabilecek. 16 yaşında profesyonel olan Suphi Dağ, üç sezondur takımla birlikte kamplara katılıyor.

 

 Kaleci Antrenörü Hasan Başaran’ın özel ilgi gösterdiği Dağ’ın bir an önce sahalara dönemsi için çalışıyor. Başta Kulüp Başkanı Cengiz Gül olmak üzere, yönetim ve hocalarına kendisine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür eden Dağ, yeşil sahalara bir an önce dönmek için doktorların ve hocalarının kendisine verdiği direktifleri olduğu gibi yerine getirdiğini ve getirmeye de devam edeceğini söyledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet