Skip Navigation Links

Mısır Ve Suriye’de Yaşanan Olayları Kınıyoruz

Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay Erözgün, Mısır ve Suriye’de yaşanan katliamları kınadı.

Gündem   A+a-

 

 Erözgün, Mısır’da gösteri yapan vatandaşlara yapılan kanlı müdahale ve Suriye’de kullanılan kimyasal silahlarla binlerce masum insanın katledildiğinin hatırlattı.

 Yaşanan katliamlara tüm dünyanın seyirci kaldığını vurgulayan Erözgün, nedeni ne olursa olsun tüm darbelere karşı olduklarını ve Mısır’daki darbeyi kınayarak sonuna kadar Mısır halkının yanında olduklarını söyledi. Erözgün, Mısır’da seçim sonuçlarını yok sayan darbecilerin, şiddete başvurmadan meydanlarda barışçıl gösteriler yapan sivillere yönelik katliamları ve Suriye’de kimyasal silahla yüzlerce masum sivilin katledilmesini şiddetle kınadıklarını kaydetti.

 Uluslararası toplumun bir an önce harekete geçmesini isteyen Erözgün, “Tüm Sağlık-Sen olarak, dünyanın gözü önünde insanlık dışı muamelelerle masum insanları katledenleri şiddetle kınıyor, Mısır ve Suriye halkının yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Bu katliamlara sessiz kalkmak asla kabul edilemez.Bu insanlık suçlarına karşı uluslararası toplum da gereken tavrı göstermelidir. Bu katliamlarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Mısır ve Suriye halklarına da geçmiş olsun” dedi.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet