Skip Navigation Links

BAHÇEŞEHİR KOLEJLERİ 94. OKULUNU HATAY’DA AÇTI

İSKENDERUN-BELEN BAHÇE ŞEHİR KOLEJİ TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

Gündem   A+a-

 BAHÇE ŞEHİR KOLEJİ GENEL MÜDÜRÜ DEVRİM KARAASLANLI” ÇOK BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR 2023 HEDEFİMİZ ÜÇ KITADA 350 OKUL VE 90 BİN ÖĞRENCİYİ ULAŞMAK İSTİYORUZ”

 

 Bahçeşehir koleji Türkiye genelindeki 94. Kolejini Hatay’ın Belen ilçesi sınırlarında hizmete açtı. Bahçeşehir koleji Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yılında üç kıtada 350 okul ve 90 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

 

 Bahçeşehir koleji, İskenderun kampüsünü İskenderun ile Belen arasındaki doğa ile iç içe olan bölgede yapılandırarak hizmete açtı. Görkemli bir törenle hizmete giren kolejin açılış törenine katılım oldukça yüksekti. Törende konuşan kolej müdürü Sefai Server Dik Bahçeşehir kolejinin eğitim tecrübesini İskenderunlularla buluşturmaktan mutlu ve gururlu olduklarını belirterek Türkiye’nin geleceğine yön verecek nesilleri yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Eğitimde fırsat eşitliğinden yanayız

 

 Behçeşehir koleji eğitim kurumları genel müdürü Devrim Karaaslanlı törende yaptığı konuşmada çok büyük hedeflerinin olduğuna dikkat çekti. 2015 VE 2023 hedeflerini açıklayan Karaaslanlı şöyle konuştu. Eğitimde fırsat eşitliğine inanan bir kurumuz bundan dolayı kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır diye yurdun her köşesinde okullar açıyoruz bir çok okulumuz aslında sosyal sorumluluk projemiz ve İskenderun Belen kampüsü bu okullardan bir tanesidir. Bahçeşehir kolejleri olarak 2015 yılı hedefimiz 150 okul 90 bin öğrenci tabi ulusal ve uluslar arası başarılarla birlikte. 2023 hedefimiz ise Cumhuriyetin 100. Yılında 3 kıtada 350 okul ve 90 bin öğrenci. Çok ciddi hedeflerimiz var bugünkü sayımız var bugünkü okul sayımız 94 iki yıl içinde 150 okula çıkmayı hedefliyoruz. Bence Türkiye’nin ve Dünya’nın en büyük problemi gelir dağılımındaki adaletsizlik. Biz Bahçeşehir kolejleri olarak gelir dağılımındaki adaletsizliğin eğitim ile çözülebileceğine inanan bir kurumuz. Bu yüzden yurdun dört bir köşesine kampüsler açıyoruz. 94 Okulumuzda olduğu gibi 21. Yüz yılın gelişimlerine açık farklı kültürlere saygılı sosyal sorumluluk bilincinde dünyaya saygılı dünya ile çalışan dünya ile yarışan bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Bahçeşehir kolejinin açılış kurdalesi Bahçeşehir koleji eğitim kurumları genel Müdürü Devrim Karaaslanlı protokol üyeleriyle birlikte kesti. Kurdale kesiminin ardından protokol ve davetliler okulu gezdiler. Bahçeşehir koleji eğitim kurumları genel müdürü Devrim Karaaslanlı misafirlere okulu gezdirerek bilgiler verdi. Okula ilk kayıt yaptıran ana okulu öğrencisi ile objektiflere poz veren yöneticiler okul hakkında bilgi almak isteyen veliler ile yakından ilgilendiler. Türkiye genelinde başarılı bir grafik çizen Bahçeşehir kolejinin bölgeye gelmesinden dolayı memnun olan İskenderun ve Belen halkı okulu gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

 Ana sınıfından üniversiteye Dünya okulu sloganı ile eğitim hizmeti vermeyi amaçlayan Bahçeşehir koleji İskenderun kampüsünün açılış törenine Belen kaymakamı Abdulaziz Aydın,Belen belediye başkanı Cemil Yılmazlar AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu Bahçeşehir koleji yöneticileri davetliler öğrenciler veliler katıldılar.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet