Skip Navigation Links

Başkan Savaş, Meydan Çarşısı Esnafıyla Bir Araya Geldi

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Antakya Meydan Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Gündem   A+a-

 

 Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Antakya Meydan Çarşısı esnafını ziyaret etti.

 Meydan Çarşısı esnaflarından Ali Kuru’nun ev sahipliğinde düzenlenen ziyarette Belediye Başkanı Savaş’la birlikte Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, meclis üyesi Kasım Türkeş, Antakya Temizlik İşçileri Derneği Başkanı Metin Taşçıoğlu ve çarşı esnafı hazır bulundu.

 Meydan Çarşısı esnafı, memlekete yapılan hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyarette Antakya’ya yapılan hizmetleri çarşı esnafı ile paylaşan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, gerek Meydan Çarşısı ile ilgili gerekse Uzunçarşı ve çevresi ile ilgili bir proje çalışması gerçekleştirdiklerini, bu bölgede restorasyon ve çevre düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade etti.  

 Antakya’nın yıllara dayanan ve kronik hale dönüşmüş bir çok sorununu gerçekleştirdikleri proje ve hizmetlerle çözüme kavuşturma adına 4,5 yıldan bu yana etkin hizmetler sürdüklerini dile getiren Belediye Başkanı Savaş, “Siz değerli esnafımızın ilgisi ve desteği ile gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizle, geleceğe dönük projelerimizle şehrimizi koşar adımlarla geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

 Antakya Meydan Çarşısı esnafı, memleketlerine yapılan hizmetlerden dolayı ve kendilerine yapılan ziyaretten ötürü Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki heyete teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

 Ziyaretin sonunda Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve Meydan Çarşısı Esnafı günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet