Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş, Akhisar Köyü Sakinleri İle Birlikte

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, merkeze bağlı Akhisar Köyü sakinleri ile bir araya geldi.

Gündem   A+a-

 

 Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, merkeze bağlı Akhisar Köyü sakinleri ile bir araya geldi.

 Birlik, beraberlik ve dayanışma toplantıları kapsamında uzun süredir Hatay’ın dört bir yanına davet edilen Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın bu seferki durağı merkez’e bağlı Akhisar Köyü oldu.

 Mustafa Gülcü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Antakya Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Hocamoğlu, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve Akhisar Köyü sakinleri yer aldı.

 Akhisar Köyü sakinlerinden olan ziyaretin ev sahipliğini üstlenen Mustafa Gülcü, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki heyeti köylerinde konuk etmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, ziyarette yaptığı konuşmada, Hatay insanının birlik ve beraberlik duyguları içinde bir bütün olduğunu ve bu bütünlüğü bozmak, zedelemek isteyenlerin var olduğunu hatırlatarak, “Birlik ve beraberliğimizi korumak için, bu topraklarda yüzyıllardır kardeşçe yaşayan bireyler olarak hepimize ayrı ayrı görev düşmektedir. Birliğimizi, dirliğimizi zedelemek isteyenlere imkân vermemeliyiz ve vermeyeceğiz” dedi.

 Ziyaretin sonunda Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Akhisar Köyü sakinleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar