Skip Navigation Links

HESOB Meslek Gruplarının Sorunlarını Masaya Yatırdı

HESOB Başkanı A.Kadir TEKSÖZ, Meslek Odaları yetkilileriyle Esnaf ve Sanatkarlarımızın Mesleki projeler hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Gündem   A+a-

 

 Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı A.Kadir TEKSÖZ Başkanlığında Antakya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali YAPAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antakya Fırıncılar Odası Başkanı Semih EZDEŞİR ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Gökhan ORAL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Uzun Çarşı Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Sadullah Ergin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ziya YÜKSEL, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı M.Ali KANLI, Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin DOĞRU ve Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi Başkanı Ahmet Durgun HESOB’ da buluşarak İlgili Mesleklerdeki Esnaf ve Sanatkarlarımızın sorunları hususunda ve yerinde çözümü ile ilgili istişareler yapıldı.

Mesleklerin sıkıntılarını ve çözümü hususunda istişarelerinin yanında HESOB Başkanı A.Kadir TEKSÖZ, Meslek Odaları yetkilileriyle Esnaf ve Sanatkarlarımızın Mesleki projeler hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Teksöz, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği hususunda bilgiler verdi, 6360 sayılı Kanunun yürürlüğe girmesiyle beraber Büyükşehir Belediyesi kurulan ve büyükşehir belediyesi sınırları içerisine alınan yerlerde faaliyet gösteren Basit usulde vergiye tabi Esnaf ve Sanatkârlarımızın vergilendirme yöntemlerinde hiçbir değişiklik olmayacağını, mevcut şartların devamı halinde basit usulden yararlanmaya devam edebileceklerini belirtti.

Narlıca’ ya yapılacak olan Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesinin Başkanı Hüseyin DOĞRU Sanayi Sitesi Projesi hakkında genel bilgiler vererek Projenin hayata geçirilmesi hususunda Hızlandırılması elinden gelen bütün gayreti göstereceğini söyledi.

Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Ahmet DURGUN Projesi devam eden Ayakkabıcılar Sanayi Sitemizin Projesi hakkında HESOB Başkanı TEKSÖZ’e bilgiler vererek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Uzun Çarşı Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Sadullah Ergin, Uzun çarşının Restorasyon çalışmaları hakkında bilgiler vererek bu çalışmaların komple Uzun çarşının restorasyon yapılması hususunda uygulanmasını ve hızlandırılması gerektiğini dile getirdi.

Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Sadullah Ergin Uzun çarşı Esnafı adına bütün bu çalışmalarda ve desteklerinden dolayı Adalet Bakanımız Sayın Sadullah ERGİN’ e Hatay Valimiz Sayın M.Celalettin LEKESİZ’e, Antakya Belediye Başkanı Sayın Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ’ a, HESOB Başkanı Sayın A.Kadir TEKSÖZ’ e ve emeği olan herkese Uzun Çarşı Esnafı adına sonsuz Teşekkürler etti.

 

Fırıncılar Odası Başkanı Semih EZDEŞİR’ de Fırıncı Esnafının iyileştirilmesi ve yeni Projeler yapılması hususunu gündeme getirerek HESOB Başkanı ile istişareler yapıldı.

HESOB Başkanı TEKSÖZ’ de, bütün bu sorunları not edildiğini her zaman 24 saat Esnaf ve Sanatkarımızın emrinde olduğunu söyledi.

HESOB Başkanı A.Kadir TEKSÖZ’ son olarak Hatay’ımızın Güzel yaşanacak bir kent olduğunu, Herkesin birbirine sahip çıkarak üzerimizde oynanmak istenen oyunlara dikkat edilmesi gerektiğini, hepimizin bir Aile olduğumuzu, Dış mihraklara Karşı birbirimize daha fazla sarılıp Kucaklaşmamız gerektiğini, herkesin konuşmalarına çok dikkat ederek kimseyi kırmamasını kardeşçe yaşadığımız bu ilin kıymetini hep birlikte bilerek birbirimize daha sıkı sarılarak bir düşmanı çatlatırcasına birlikte olma Temennilerinde bulundu.

 

Ayrıca, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı A.Kadir TEKSÖZ’ ‘‘Bugüne kadar Esnaf ve Sanatkarlarımızın sorunu olduğunda çözümü hususunda yapmış olduğu bütün başarılı çalışmalardan dolayı Adalet Bakanımız Sayın Sadullah ERGİN’e, Hatay milletvekillerine, Hatay Valimiz Sayın M.Celalettin LEKESİZ’e, Antakya Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ’ a, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörümüz Sayın Hüsnü Salih GÜDER’e ve Daire Müdürlerine Hatay Esnaf ve Sanatkarları adına Teşekkür ediyorum. ,, dedi.

 

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet