Skip Navigation Links

Belediye Başkanı Dr.Yusuf Civelek Akarca Köyü Sakinleriyle Bir Araya Geldi

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, hafta sonu Akarca köyü sakinleriyle bir araya geldi.

Gündem   A+a-

 Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Akarca köyü sakinleriyle bir araya geldi

 

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, hafta sonu Akarca köyü sakinleriyle bir araya geldi.

 

Akarca Köyü Düğün Salonu’nda, köy sakinleriyle sohbet eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çalışmalara değindi.

 

Ortadoğu’nun sıkıntılı olduğu bu zamanda, birlik ve beraberlik içerisinde olmanın önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Birbirimize ve memleketimize sahip çıkacağız. Bu gün Ortadoğu ülkelerinin yaşadığı sıkıntıyı yaşamıyorsak bu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve cumhuriyet sayesindedir” dedi.

 

Belediyenin tek kuruşunun ziyan edilmeden, halkın ve kentin gerçek ihtiyaçlarına yönelik çalışma ve hizmetler yapıldığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yeni içmesuyu şebeke döşeme çalışmasının yüzde 90’ının tamamlandığını, halkın musluktan sürekli akan sağlıklı, temiz suyu içeceğini, yeni şebekeyle belediyemizin ve halkımızın bütçesine tasarruf sağlanacağını söyledi.

 

Sosyal belediyecilik yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Halkımızın gerçek ihtiyacına yönelik çok güzel çalışmalar yaptık. Halkımız her şeyin en güzeline layıktır. Biz de halkımıza layık olmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanlığı meslek değil, görevdir” dedi.

 

 

Çamlık Mahalle Muhtarı Ferhat Çalışkan’ın da katıldığı toplantıda, muhtarların halkın gönlünden gelen seçilmişler olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Muhtarlar şu parti, bu parti ayrımı olmadan direk halkın birinci derecede temsilcileridir. Sizler halkın ta kendisisiniz. Belediye Başkanları, milletvekilleri bir partiden seçilerek gelirler ama muhtarlar doğrudan halkın gönlünden kopup gelirler” diye konuştu.

 

Küresel iklim değişiklikleri yaşandığına dikkat çeken Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yağmursuyu drenaj kanalı çalışmasının ikinci bölümünün sürdüğünü, Mustafa Kemal, Gürsel, Modernevler, Meydan mahalleleri ve MKÜ yerleşkesi alanındaki yağmursularının drenaj kanalıyla feyezan kanalına tahliyesinin sağlanacağını belirterek, bu mahallelerin artık kuru bir kış geçireceğini söyledi.

 

Akarca köyü sakinleri, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e, ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet