Skip Navigation Links

Cumhuriyeti, Sonsuza Dek Yaşatmaya Kararlıyız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu yayınladığı mesajla Cumhuriyetimizin 88. Yıldönümünü kutladı.

Gündem   A+a-

 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu yayınladığı mesajla Cumhuriyetimizin 88. Yıldönümünü kutladı.
Atalarımızın 88 yıl önce kanlarını akıtarak kurdukları Cumhuriyeti halen ordumuzun ve polisimizin kanlarını akıtarak koruduğunu ifade eden Dudu açıklamasında: “Hüzünlü ama bir o kadar da onurlu duruşumuzla, 88 yılın gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 88. Yıldönümünü; terör saldırılarında şehit olan askerlerimizin, polislerimizin ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acısının gölgesinde kutluyoruz. Atalarımızın 88 yıl önce kanlarını akıtarak kurdukları Cumhuriyeti halen ordumuz ve polisimiz kanlarını akıtarak koruyor.
Türkiye Cumhuriyeti ve Türk ulusu; Cumhuriyet ile çağdaş olmanın haklı onurunu tatmış, gelişen ve kalkınan bir dünya devleti olmanın kıvancına erişmiştir. Aradan geçen 88 yılda, uygarlığın tüm olanaklarından yararlanan, özgür yurttaşlar olarak, geleceğe güvenle bakabiliyorsak, bunu ulu önder Atatürk ve mücadele arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyete ve onun kazanımlarına borçluyuz. Türk ulusu olarak; çağdaş dünya ile buluşmamızı sağlayan, her geçen gün daha ileriyi ve daha uygar yaşamı hedef alan, özgürlük ve bağımsızlığı karakteri olarak kabul eden atalarımızın emaneti olan Cumhuriyeti, korumaya ve sonsuza değin yaşatmaya kararlıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyete, demokrasiye gönül vermiş tüm yurttaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını Kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet