Skip Navigation Links

Denenmiş Kişilerin Adaylığı Doğru Değil!!!

CHP’li Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha, Arsuz ilçesinde seçim çalışmaları sırasında Akçalı eski Belediye Başkanı Nurettin Bayram’ı ziyaret ett

Gündem   A+a-

 

  Akçalı eski Belediye Başkanı Nurettin Bayram net konuşurken, sözleri bir o kadar anlamlıydı. Arsuz’un kaderini belirleyecek önümüzdeki yerel seçimlerde daha evvel denenmiş kişilerin aday olmasını uygun bulmadığını belirten Nurettin Bayram:

Oldukça neşeli ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Arsuz’un geleceğini konuşan Culha ve Bayram, bölgenin ilçe olmasının çok önemli fırsatları da beraberinde getirdiğine dikkat çektiler.

 

  Akçalı’nın kurucu belediye başkanı olarak önemli hizmetleriyle beldeye güzel eserler kazandıran Nurettin Bayram, seçim sürecini değerlendirirken oldukça net ve anlamlı konuştu.

 

  Daha evvel denenmiş kişiler ile mevcut belediye başkanlarının yeniden aday olmasını doğru bulmadığına dikkat çeken Nurettin Bayram, “küçük beldelerin yönetiminde bulunduk. Elimizden geldiğince güzel bir çalışma ortaya koyduk ama dönem değişti. Devir teknoloji devri ve artık Dünya’ya entegre olmamız gerekiyor. Üniversite tahsilini tamamlamış, kariyer yapmış, ortaya proje koyabilen ve ileri görüşlü yeni yüzlerin belediye başkanlığına talip olması ve bu işi göğüslemesi lazım. Kale’den Karaağaç’a kadar olan hinterlandta, kesinlikle mega projeler uygulanmalı. Bunun içindir ki, daha evvel denenmiş arkadaşların aday olmasını ve bu işe talip olmalarını uygun bulmuyorum. Vizyon sahibi, ileri görüşlü ve halkın beklentilerine uygun çalışmalar yürütecek, Arsuz’u Dünya’ya entegre edebilecek ber belediye başkanı ve ekibi bu işi göğüslemeli” diyerek ustalığını konuştu ve de tecrübeleriyle her türlü desteği vermeğe de hazır oduğunu ifade etti.

 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet