Skip Navigation Links

Ak Parti Dörtyol İlçe Yönetiminden Kaymakama Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi tarafından Dörtyol İlçe Başkanlığına atanan Av. Abdullah Arıcan, yönetim kurulu listesinin onaylanması ve yür

Gündem   A+a-

Ak Parti Dörtyol İlçe Yönetiminden Kaymakama Ziyaret

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi tarafından Dörtyol İlçe Başkanlığına atanan Av. Abdullah Arıcan, yönetim kurulu listesinin onaylanması ve yürütme kurulu seçimlerinin yapılmasının ardından ilk ziyaretini Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’e gerçekleştirdi.
Dün yapılan ziyarette iktidar partisinin temsilcisi olarak Ülkenin ve Dörtyol’un menfaatleri doğrultusunda yapılan her hizmete sonuna kadar destek olmaya hazır olduklarını belirten Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan genç ve yüksek eğitimli arkadaşlarıyla, dinamik bir yönetim kurulu oluşturduklarını da ifade etti.
Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Siyasi partilerimiz demokrasilerin vazgeçilmez en temel unsurudur. Bize verilen görevleri yasa ve yönetmelikler çerçevesinde halkımızın refahını arttırma noktasında yerine getirme çabasındayız. Vatandaşa hizmet için işbirliği yapmak ve katılımcı demokrasinin örneğini sergilemek noktasında o gayret inanıyorum ki her zaman olacaktır.” Dedi.
Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit ilçede hızlı bir nüfus artışı yaşanmakta olduğunu da belirterek; “Başbakanlığımızın 2023 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yılı münasebetiyle koyduğu hedeflere baktığımız zaman kişi başına 25 bin dolar gelir seviyesi, 500 milyar dolar ihracat, 1 trilyon dolar dış ticaret hacmi. Bu hedeflere ulaşmak için başta altyapı hizmetleri olmak üzere ilçemizin eğitim, kültür, sanayi, turizm ve tarım kalkınmalarına ağırlık vermemiz gerekiyor. İlçemiz her ne kadar hızlı şekilde göç alıyor olsa da eğitim konusunda oldukça başarılıyız. Cumhurbaşkanlığımız tarafından başlatılan kampanyalarımızda hedeflerin üzerine çıkmış durumdayız. Okul öncesi eğitimde okullaşma oranımız yüzde yüze ulaşmış durumda. Halk eğitime ve yaygın eğitime ise özel bir önem veriyoruz.” Dedi.
Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan da yaptığı açıklamasında siyasetle fazla uğraşmamış, genç, eğitimli ve dinamik bir kadro oluşturduklarını belirterek; “yeni yönetimimiz genç bir yönetim. Bir çok arkadaşımız alanında uzmanlaşmış kişiler ve bir çoğu da yüksek tahsilli. Çoğunluğu da siyasete yeni atılan arkadaşlarımız. İlçe teşkilatı olarak amacımız hükümetimizi daha güçlü kılmak, partimizi de seçimlerden daha başarılı bir şekilde çıkartmaktır. Yönetim kurulunu oluşturan arkadaşlarımız Dörtyol siyasetine ve Dörtyol’un geleceğine yön verebilecek kabiliyetteler. Kişisel çıkarlardan ziyade Dörtyol’un menfaatlerini ön palanda tutacak arkadaşlardır. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla Dörtyol’un menfaatleri doğrultusunda yapılan girişimlere sonuna kadar destek olmaya hazırız. Bizleri kabul buyurup zaman ayırdığınız için de teşekkür ederiz” dedi.
Ziyaret yapılan sohbet ve içilen çaylarla devam etti. Bu arada yönetim kurulu üyeleri teker teker kendilerini tanıttılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet