Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş Karaköse'lilerle iftar yaptı

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Yayladağ İlçesi’ne bağlı Karaköse Beldesi’nde iftar programına katılara ilçe ve belde sakinleriyle bir a

Yaşam   A+a-

 
 
   BAŞKAN SAVAŞ İFTARINI KARAKÖSE BELDESİ SAKİNLERİ İLE YAPTI
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Yayladağ İlçesi’ne bağlı Karaköse Beldesi’nde iftar programına katılara ilçe ve belde sakinleriyle bir araya geldi.
 
  Karaköse Belediye Başkanı İsmail Ergüt’ün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Ak Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, K.Dalyan Belediye Başkanı Fuat Altınel, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen, Kışlak Belediye Başkanı Mehmet Yarar, Antakya Belediye Meclis Üyesi Ali Alkan, Karaköse Belediyesi eski Başkanı Galip Gezici, Karaköse beldesi mahalle muhtarı Osman Erdoğan ve Karaköse Belde sakinleri katılım gösterdi.
  Karaköse Belediye Başkanı İsmail Ergüt, iftar programına katılımda bulunan bütün misafirlere ayrı ayrı teşekkür etti. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, düzenlenen iftar programında Karaköse Belde sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Savaş konuşmasında ramazan ayında manevi duyguların doruk noktaya ulaştığını, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının daha da pekiştiğini ifade ederek, “Hayırlısıyla bir mübarek Ramazan ayını daha idrak etmenin hazzını yaşarken, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hep birlikte kucaklaşarak bir bayram coşkusunu daha birlikte yaşayacağız. Yüce Allah tuttuğumuz oruçlarımızı, ettiğimiz dualarımızı kabul buyursun inşallah. Bu müstesna iftar akşamına emeği geçenleri kutluyorm, teşekkür ediyorum. Bu vesileyle yaklaşan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar