Skip Navigation Links

Çelik yürekler çalışanlarıyla iftarda buluştu

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Yolbulan-Baştuğ Metalurji, tedarikçileri ile çalışanlarına İskenderun Yelken Kulübü'nde iftar y

Yaşam   A+a-


YOLBULAN BAŞTUĞ İFTAR YEMEĞİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 
  Çelik yürekler çalışanlarıyla iftarda buluştu
 
  Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Yolbulan-Baştuğ Metalurji, tedarikçileri ile çalışanlarına İskenderun Yelken Kulübü'nde iftar yemeği verdi.
 
  Geçtiğimiz günlerde açıklanan İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde bu yıl 35. sırada yer alarak bölgeye apayrı bir gurur yaşatan Yolbulan-Baştuğ Metalurji Sanayi'nin yönetim ve çalışan kadrosu, iftarda buluştu. İftara Yolbulan-Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yolbulan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Baştuğ, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Baştuğ, Genel Müdür Çetin Kaya başta olmak üzere çalışanlar ve tedarikçiler katılım gösterdi. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yolbulan, Başkan Yardımcısı Mustafa Baştuğ, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Baştuğ ve Genel Müdürü Çetin Kaya, masaları tek tek dolaşarak, yemeğe katılanlara "hoş geldiniz" dileklerini iletti. Ali İhsan Yolbulan, çalışanlara özel bir önem verdiklerini, hep birlikte paylaşarak, bir ailenin fertleri gibi çalışarak, Yolbulan-Baştuğ Metalurji'yi daha yukarılara taşıyacaklarına inandıklarını belirterek, herkesin mübarek Ramazan Bayramı’nı da kutladı. Yıllardır birlikte çalıştıkları mesai arkadaşlarına iftar yemeğine katıldıkları için teşekkürlerini sunan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Baştuğ da, çalışanlarına aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmelerini diledi.

 
 
  2010 yılı içerisinde üretime başlayan Yolbulan-Baştuğ Metalurji, kısa zamanda büyük mesafeler kat ederek, İstanbul Sanayi Odası’nın 500 sanayi devi sıralamasında son iki yıldır ilk 50 arasında yer alma başarısını gösterdi. Sadece çelik üreten şirketler açısından büyüklük sıralamasında da Türkiye’nin ilk 5 büyük demir çelik tesisi arasında bulunuyor. Yolbulan-Baştuğ çalışanları sadece üretmek değil, en iyisini en güzelini üretmek ve ürettiğini her geçen gün daha yüksek hedeflere taşımak için uğraş veriyor.
 

Çelik yürekler çalışanlarıyla iftarda buluştu foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Çelik yürekler çalışanlarıyla iftarda buluştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet