Skip Navigation Links

Ercüment Kimyon Yine Hedef Oldu

Mimar Ercüment Kimyon’un hedef olduğu meclis toplantısında Başkan Civelek’in sözleri kurşun gibiydi.

Gündem   A+a-


İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 
  Mimar Ercüment Kimyon’un hedef olduğu meclis toplantısında Başkan Civelek’in sözleri kurşun gibiydi. Başkan Civelek’e CHP Grup Başkan Vekili Kamil Turan ve AK Parti Grup Başkan Vekili Doğan Erten’den tam destek geldi. Hem Garip Şandır’ın hem de Ercümlent Kimyon’un eleştirileri, İskenderun Belediye Meclisi’nde ağır bir üslupla karşılık buldu..
 
  Ercüment Kimyon Yine Hedef Oldu
 
  İskenderun Belediye Meclisi 2 Ağustos 2013 tarihli oturumunu gerçekleştirdi.
 
  Aslında genel olarak hep bildik görüntüler ve tartışmaların yaşandığı İskenderun Belediye Meclisi’nde bir garip konuşma yapan MHP Grup Başkan Vekili Garip Şandır, önce Ortadoğu’da İslam coğrafyasındaki Müslümanların birbirini katletmesi konusundan girdi ve ardından da asıl konuşması gereken mevzu olan İskenderun’a konuyu bağladı.

 
 
  İskenderun Şehit Pamir Caddesi’ndeki içme suyu şebeke çalışmasının Ramazan Bayramı öncesi de devem etmesi, esnafların ve vatandaşların bu durumdan duyduğu sıkıntıları dile getiren Garip Şandır’a yanıt Başkan Civelek’ten önce AK Parti Grup Başkan Vekili Doğan Erten’den geldi.
 
  Doğan Erten, çalışmaların zamanlamasını eleştiren Şandır’a sert çıkarak, bir an önce bitmesi gereken çalışmaların ne zaman hangi mekanda sürmesi gerektiğinin önemli olmadığı vurgusuyla önemli bir noktaya temas etti.
 
  Tam ortalık durulmuştu ki, CHP Grubunun haberi olmadan meclise Ali Çıtanak, mesut Yüksekbaş ve Mustafa Özen imzalı bir önerge geldi.
 
  Çok önemli ve anlamlı önergede Gezi Olaylarında Demokrasi Şehidi olarak herkesin yüreğini paramparça eden Ali İsmail Korkmaz ve Abdullah Cömert isimlerinin iki ayrı yere verilerek yaşatılması talebinden Ali İsmail Korkmaz adı geçti ama muhalefetten bir oy eksikle de Abdullah Cömert adı komisyona sevk edilmek üzere geçmeyince tartışmalar yine alevlendi.
 
  Doğan Erten, önergelerin zamansız verildiği söylerken, tarafların birbirine düşürülmesinin söz konusu olduğu için üzüntülü olduğunu ifade etti.
 
  CHP Grup Başkan Vekili Kamil Turan da, önergelerle ilgili olarak, CHP Grubunda konuşulmayan konuların bu şekilde meclise getirilmesinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
 
  Mimar Ercüment Kimyon’un her zamanki gibi kendinden emin konuşmaları ise önce Başkan Civelek7ten ve peşinden de AK Parti Grup Başkan Vekili Doğan Erten’den tepki gördü.
 
  Son yıllarda söylenmiş en güzel sözlerden birisiyle Ercüment Kimyon’a yanıt veren Başkan Civelek, “Bilgi, her iki tarafı keskin bir bıçak gibidir. İyi yönde kullanırsan fayda sağlar, kötü yönde kullanırsan da zarar verir” diyerek, Kimyon’a anlamlı bir mesaj verirken, bilgi ve birikimlerinin İskenderun menfaatine kullanmak yerine hep eleştirel ve yıkıcı olmasından dolayı da Kimyon’a sitem etti.
 
  AK Parti Grup Başkan Vekili Doğan Erten de sonunda Mimar Ercüment Kimyon’u ağır bir üslupla eleştirerek, bugüne kadar yaptığı tüm itirazların listesi ve ayrıntılarının belediye idaresi tarafından kendilerine verilmesini istedi ve Ercüment Kimyon’u günü geldiğinde yargıya hesap vermek suretiyle kamuoyuna hesap vermek zorunda kalacağını söyledi.
 
  Erten, Kimyon’a, “Biz hangi konuda neden itirazların yapıldığını ve kimlerden neler istendiğini biliyoruz. Bu memlekete verdiğin zararların hesabını vereceksin” dedi.
 
  Sözün özünü ise Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek söyleyerek, İskenderun Belediye Meclisi’nin tarihi işlerin altına imza attığını ve 30 yıllık sorunların çözüme kavuştuğunu anlattı ve katkı sunan tüm meclis üyelerine de bu şekilde teşekkür etmiş oldu.
 
 
 

Ercüment Kimyon Yine Hedef  Oldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet