Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nihat Karpuz aday adaylığını resmen açıkladı

CHP İskenderun İlçe Eski Başkanı ve CHP Arsuz Belediye Başkan aday adayı Nihat Karpuz, 24 Temmuz Basın Bayramı münasebetiyle İskenderun Gazeteciler Ce

Politika   A+a-


NİHAT KARPUZ ARSUZ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI 8... ile 8gunhaber
 
  Karpuz Arsuz için aday adaylığını resmen açıkladı
 
  CHP İskenderun İlçe Eski Başkanı ve CHP Arsuz Belediye Başkan aday adayı Nihat Karpuz, 24 Temmuz Basın Bayramı münasebetiyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, basın mensuplarının bu anlamlı gününü kutladı. Karpuz, yaptığı ziyarette Arsuz Belediye Başkanlığına aday adaylığını da sorulan soru üzerine resmen açıkladı.
 
  Nihat Karpuz ve beraberindeki heyeti İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Rızkullah Terbiyeli, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler karşıladı.
 
  Ziyarette ilk olarak konuşan CHP Arsuz Belediye Başkan aday adayı Nihat Karpuz, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlayarak, “İskenderun’da basın mensuplarımız çok zor şartlar altında görevlerini layıkıyla yerine getiriyorlar. Bizlerde emekçi basın mensuplarımızın işlerini kolaylaştırmak ve destek olmak adına üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu kapsamda tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. İGC Başkan Yardımcısı Rızkullah Terbiyeli ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu bayramın buruk kutlandığını söyledi.
 
 
  Yapılan konuşmaların ardından gazetecilerin Arsuz Belediye Başkanlığına aday adaylığı konusunda sorulan soru üzerine Karpuz, “Partim istediği taktirde her türlü göreve hazırım” diyerek resmen aday adaylığını açıkladı.
 
  Gençliğinden bu yana CHP’nin içinde olduğunu ve partisinin bir neferi olduğunu kaydeden Karpuz, “Bizler için koltuk değil, hizmet önemlidir. Uzun yıllar bu partinin içinde görev yaptım. Şu anda adım Arsuz Belediye Başkanlığı aday adaylığı için geçiyor. Bu beni memnun ediyor. Arsuz’da aday adaylarının çokluğu beni sevindiriyor. Sonuçta tüm arkadaşlarımız hizmet için kendilerini ortaya koyuyorlar. İlerleyen günlerde bu arkadaşlarımızla bir araya gelip hizmet için fikir birliği yapmak istiyorum. Kim aday olursa onun etrafında birleşip projelerimizi bütünleştirerek, güzel Arsuzumuza hizmetin en iyisini vermek istiyoruz” diye konuştu.
 
  Karpuz son olarak İsdemir’deki grev için görüş ve düşüncelerini belirtti. İsdemir’deki bu işin içinden çıkılmaz olayın artık güzellikle son bulmasını dileyen Karpuz, “Bu grev gerek İsdemir’e gerekse, orada çalışan emekçi kardeşlerimize zarar veriyor. Kimseyi kırmadan, üzmeden ortaya bulmak zorundayız. Horoz dövüşü gibi bu işi bulandırmak kimseye fayda sağlamaz. Aksine zarar verir. Bizlerde bu grevin güzellikle son bulması için elimizden ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” ifadelerine yer verdi.
 
 
 
 

Nihat Karpuz aday adaylığını resmen açıkladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar