Skip Navigation Links

Dudu ve Eryılmaz Dörtyol'da

CHP Hatay Milletvekili Av. Refik ERYILMAZ ve Av.Mevlüt DUDU, Dörtyol ilçesine bağlı Çökek yaylasında Cuma günü meydana gelen sel felaketinde hayatını

Gündem   A+a-


 
CHP Hatay Milletvekili Av. Refik ERYILMAZ ve Av.Mevlüt DUDU, Dörtyol ilçesine bağlı Çökek yaylasında Cuma günü meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Yaşanan sel felaketi hakkında Milletvekili ERYILMAZ:
 
“Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allahtan Rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Devlet yetkililerimizden bu tür felaketin aynı bölgede bir daha yaşanma tehlikesine karşı gerekli tedbirleri almasını bekliyor, bölgede yaraların bir an önce sarılarak vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesini temenni ediyorum. Pazartesi günü Dörtyol kaymakamımızla görüşüp bu konudaki endişelerimi iletip gerekli tedbirlerin almasını talep edeceğim. Maalesef ülkemizde yaşanan doğal afetlerden bir türlü ders almayı öğrenemedik. Devletin ilgili kurumları bu tür felaketlerden sonra gerekli tedbirleri alma becerisini bir türlü gösterememektedir. Zira aynı yerde geçen yıl da benzer bir sel felaketi yaşanmıştır. Görünen o ki bir musibet bin nasihatten daha iyidir atasözü devletimiz için geçerli değilmiş!” ifadelerine yer verdi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet