Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Depremler her an kapımızda, tedbir almak elimizde..

Kısa adı BASK olan Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Hatay İl Başkanı Metin YILMAZ, Van' nın Tabanlı köyünde meydana gelen 7.2 şidd

Gündem   A+a-

ank">Depremler her an kapımızda, tedbir almak elimizde….
 
Kısa adı BASK olan Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Hatay İl Başkanı Metin YILMAZ, Van’ nın Tabanlı köyünde meydana gelen 7.2 şiddetindeki deprem nedeniyle yazılı bir açıklamada bulundu.
YILMAZ Açıklamasında; 23 Ekim 2011 tarihinde saat 13:41 de Van İlinde meydana gelen ve çevre ilimizde de hissedilen deprem nedeniyle bir daha bu tür acıların yaşanmaması adına İlimizde de gerekli tedbirlerin alınması ve bu acıların bir daha yaşanmasına müsaade edilmemesi gerektiğini söyledi. YILMAZ açıklamasına şöyle devam etti: “Ülkemiz deprem bölgesi olması sebebi ile geçtiğimiz yıllarda da bu acıları yaşadık ama gerekli tedbirleri almayı hep ihmal ettiğimiz ortadadır. Biz BASK olarak geçtiğimiz yıl da dünyada tek vadi etkisi oluşturan iki fay hattının ortasına mera kanununu bile bile çiğneyerek kampüs hastane projesini iptal ederek 750 yataklı hastane yapma projesinin fay hattına yapılmasına karşı çıkmıştık.bu proje fay hattının göbeginde ilerleyen yıllarda böyle depremlerde şifa mı yoksa felaket mi dağıtacak diliyoruz ki bu tarihi hatadan acilen vazgeçilerek Sağlık Bakanımız Recep AKDAG’IN İlimizi ziyareti sırasında değerli basın mensubu arkadaşlarımızın da huzurunda tahsisi edilen yere yapılması daha güvenli olacağını düşünüyoruz dedi. Van merkez ve ilçelerinde vuku bulan bu felaket, millet olarak hepimizi derin bir hüzne boğmuştur. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor yapılan ve yapılacak olan hatalardan herkesin vazgeçmesini insanlık adına diliyoruz dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş