Skip Navigation Links

Hatay BJK’dan futbol takımına iftar yemeği…

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Erhan Aksay Futbol Turnuvasında mücadele eden Beşiktaş takımı antrenör ve futbolcularına iftar yem

Spor   A+a-

 
  Hatay BJK’dan futbol takımına iftar yemeği
 
   Hatay Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Erhan Aksay Futbol Turnuvasında mücadele eden Beşiktaş takımı antrenör ve futbolcularına iftar yemeği verdi.
 
  Beyaz Saray Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri ve antrenörler ile futbolcular katıldı.
 
  Hatay Beşiktaşlılar Derneği Basın Danışmanı M.Hüseyin ZORKUN yaptığı açıklamada, 11 ayın sultanı olan Ramazan ayında birlik ve beraberliği pekiştirmek adına kulüp yöneticileri ve futbolcular olarak iftar yemeğinde bir araya geldiklerini ifade ederek, iftar yemeğinin ardından sohbet ve fikir alış verişinin yapıldığını söyledi.
 
  Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, Erhan Aksay futbol turnuvasında kulüp adına mücadele eden takımın çok iyi bir sonuç elde etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Takımımız turnuvada ilk 4’e girdi. Bu güzel duyguyu bizlere yaşattığınız için teşekkür ederim. Profesyonel takımları aratmayacak kadar başarılı bir futbol sergilediniz. Bu başarılı sonucu, sevgi, saygı ve birlik beraberlik ile elde ettik. Çok mutluyuz” dedi.
 
İftar yemeği sohbet ve fikir alış verişi ile son buldu.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet