Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş iftarını vatandaşlarla yaptı

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, mübarek Ramazan ayında her akşam iftarını vatandaşlarla birlikte yapıyor.

Yaşam   A+a-

 
  BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ İFTARINI VATANDAŞLA BİRLİKTE YAPIYOR
 
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, mübarek Ramazan ayında her akşam iftarını vatandaşlarla birlikte yapıyor. Başkan Savaş, Antakya Belediyesi’nce kentin farklı noktalarında oluşturulan iftar sofralarında orucunu vatandaşlarla birlikte açıyor.
 
  İftar yemeği esnasında ve sonrasında vatandaşlarla bol bol sohbet eden Belediye Başkanı Savaş’a bu ziyaretlerinde AK Parti yöneticileri, belediye başkan yardımcıları eşlik ediyor. Antakya Belediyesi günde ortalama 2 bin 500 kişiye kentin farklı alanlarında iftar yemekleri sunuyor.
 
  Geçtiğimiz gün Yusuf Binkaya Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen iftar yemeğine Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Ak Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, Merkez İlçe Başkanı Av.Emrullah Gülen, Dörtyol Yeşilköy Belde Belediye Başkanı Fatma Görgen, Başkan Yardımcıları Mehmet Çaparali, İzzet Kakil, H.İbrahim Yelkaya ve Mehmet Bozkurt, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Alev Seçmen, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Atıç, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Ak Parti teşkilat üyeleri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
 
  Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve Ak Parti yöneticileri, Bağrıyanık Mahallesi Yusuf Binkaya Çok Amaçlı Salonda oluşturulan iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Antakya Belediyesi’nde iftar yemeği menüsünde vatandaşlara mercimek çorbası, kuru fasulye, bulgur pilavı ve cacık ikram edildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar