Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Emek Verdim Kazandım”

Günlerdir merakla beklenen 2013 yılı Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklandı.

Eğitim   A+a-

 
   Birinci Yine Boğaziçi VİP’ten
 
   Günlerdir merakla beklenen 2013 yılı Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan sonuçlara göre, Boğaziçi VİP Dershanesi 8. Sınıf öğrencisi Berkay Yahşi İskenderun 1.’si oldu.
 
   “Emek Verdim Kazandım”
 
   Geçen yıl düzenlenen SBS’de Türkiye 1.’si çıkaran Boğaziçi VİP Dershanesi, bu yılda başarısını sürdürerek İskenderun 1.’sini bünyesinden çıkarmayı başardı. Bu sene geçen yıllara nazaran daha zor geçen SBS’de 494,451 ham puan alarak Berkay Yahşi arkadaşlarını geride bırakarak birinci olmayı başardı. Hürriyet İlköğretim Okulu’nda öğrenimine devam eden Yahşi, sınav sonucunu öğrenir öğrenmez Boğaziçi VİP Dershanesi’ne sevincini öğretmenleri, idarecileri ve arkadaşları ile paylaştı. Çok emek verdiğini ve başardığını belirten Berkay Yahşi, tüm öğretmenlerine ve ailesine teşekkür etti.
 
   Gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı Yahşi’yi kutlayan Boğaziçi VİP Dershanesi Genel Müdürü Yılmaz Tunç ise, “ Öğrencimizi tebrik ediyorum. Uzun bir çaba verdiler ve sonunda sevinen taraf oldular. Geçtiğimiz yılda öğrencimiz Soner Cem Gür bizlere bu sevinci yaşatmıştı. Ben Berkay’ı canı gönülden tebrik ediyor, çalışma arkadaşlarımı da kutluyorum” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar