Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Demir Çelikspor Kırmızı Grupta!

İlimizi 2. Ligde temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, 2013-2014 futbol sezonunda Kırmızı grupta yer aldı.

Spor   A+a-

 
  İskenderun Demir Çelikspor Kırmızı Grupta!
 
  İlimizi 2. Ligde temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, 2013-2014 futbol sezonunda Kırmızı grupta yer aldı. Dün gerçekleştirilen kura çekimi ile rakipleri de belli olan İskenderun Demir Çelikspor Kulübünün Basın Sözcüsü Cihan Önal, yeni sezonda tüm takımlara başarılar diledi.
 
  2013-2014 Sezonunda Spor Toto 2. ve 3 Lig’de mücadele edecek takımların grupları dün İstanbul Ataköy Olimpiyatevi’nde düzenlenen kura çeki ile belir oldu. Kura çekiminde konuşan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Spor Toto 2. Lig’de play-off sisteminin bu yıl değiştirildiğini belirterek, final maçına kadar takımların karşılıklı deplasmanda mücadele edeceklerini, final maçının ise TFF’nin belirleyeceği bir şehirde oynanacağını söyledi. Koşar, bu uygulamayla takımların ve taraftarların maddi kayıplarının önüne geçileceğini, aynı zamanda play-off heyecanının da artacağını ifade etti.
 
  Gerçekleştirilen kura sonunda Kırmızı grupta yer alan İskenderun Demir Çelikspor Kulübünün Basın Sözcüsü Cihan Önal’da kura çekimi ile ilgili iyi bir grupta yer aldıklarını, 2013-2014 sezonunda liglerde mücadele edecek tüm takımlara başarılar diledi.
 
  Grupta 18’er takımlı 2 gruptan oluşan Spor Toto 2. Lig’de yeni sezon 8 Eylül Pazar günü başlıyor.
 
  Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup: Alanyaspor, Nazilli Belediyespor, Bandırmaspor, Diyarbakır Bb Spor, Altınordu A.Ş., Altay, Bozüyükspor, İskenderun Demir Çelikspor, Bugsaşspor, Kızılcahamamspor A.Ş., MKE Ankaragücü, Ofspor, Pazarspor, Eyüpspor, Körfez Futbol Kulübü, Tepecikspor A.Ş., Bayrampaşa, İstanbul Güngörenspor

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar