Skip Navigation Links

Hatay'lı iki fidan,faili malum çevrelerce katledildi

CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Hakan Kahraman, Gezi Parkı protestolarında Hatay’ın iki can verdiğini belirterek, “Hataylı ik

Gündem   A+a-


   “HATAYLI İKİ FİDAN, FAİLİ MALUM
   ÇEVRELERCE KATLEDİLDİ”
 
  CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Hakan Kahraman, Gezi Parkı protestolarında Hatay’ın iki can verdiğini belirterek, “Hataylı iki fidan faili malum çevrelerce katledildi” dedi.
Kahraman, Gezi Parkı protestoları sırasında Hatay’da ilk önce Abdullah Cömert’in katledildiğini hatırlatarak, şunları söyledi:
“Abdullah’ın önce kimliği belirsiz kişilerce tabanca ile başından vurulduğu açıklandı. Daha sonra Ankara’dan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç tarafından başına vurulan sert bir cisimle öldürüldüğü açıklandı. Otopsi raporuna göre ise Abdullah tabanca kurşunu ile katledilmişti. Şimdi ise Ali İsmail Korkmaz, Eskişehir’de adeta ölüme mahkum edildi. Kimliği belirsiz kişilerce darp edildiği açıklanan Ali İsmail, önce hastaneye kabul edilmedi, sonrası ise malum. Bir aylık direniş sonrası hayata veda etti. Ali İsmail Korkmaz da tıpkı Abdullah Cömert gibi faili malum çevrelerce katledildi. 18 yaşında çocuklar, slogan attı diye tutuklanırken, Ali İsmail ve Abdullah’ın katilleri bir türlü ortaya çıkarılamadı.”
  
 
  -Kim bu eli sopalı timler?
 
   Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Hakan Kahraman, televizyon ve gazetelerde eli sopalı, palalı kişiler göründüğünü, bu kişilerin kim olduğunun ortaya çıkmadığını belirterek, “AB sürecinde, demokrasi ile yönetildiği iddia edilen bir ülkede böyle görüntüler yaşanabilir mi? Protesto gösterilerine katıldığı için gencecik fidanlar katledilebilir mi? Ali İsmail Korkmaz ve Abdullah Cömert’in katillerinin bir an önce ortayla çıkarılmasını bekliyoruz. Bu katiller bulunmadıkça, Hataylılar da tatmin olmayacaktır” diye konuştu. Kahraman, bütün Hataylılar gibi bu olayların takipçisi olacağını belirterek, Ali İsmail Korkmaz’ın ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet