Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas Belediyespor 1975’de transfer harekatı

Önümüzdeki futbol sezonunda Türkiye 3. liginde mücadele edecek olan Payas Belediyespor 1975, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor.

Spor   A+a-


PAYAS BELEDİYESPOR TRANSFER 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 
 
  Önümüzdeki futbol sezonunda Türkiye 3. liginde mücadele edecek olan Payas Belediyespor 1975, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Payas Belediye başkanı Bekir Altan, Payas Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ay, Teknik Direktör Ender Traş, Yardımcı antrenörler ve futbolcularında hazır bulunduğu bir ortamda imza töreni düzenlendi.
 
  Mavi-Beyazlı ekip, içte 9 dış da 12 futbolcu ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde kısa bir konuşma yapan Payas Belediye Başkanı ve aynı zamanda Payas Belediyespor Onursal Başkanı Bekir Altan, “Geçen yıl zorlu bir sezon geçirdik. Zaman zaman hop oturup hop kalktık. Zorlu bir yolculuğun ardından mutlu sona ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu mutluluğu bizlere tattırdığınız için Payas halkı adına teknik heyet ve tüm futbolcularımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Kulüp Başkanı Mehmet Ay’ın da yaptığı açıklamada, “Payas halkını daha mutlu günler beklemektedir. Bunun için de yönetimimizle tam gücümüzle çalışıyoruz. Futbolcularımız ve taraftarımızla el birliği verdiğimiz sürece daha da başarılı olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

 
 
 
  Yeni sezon için genç bir ekip kurduklarını söyleyen Teknik Direktör Ender Traş ise, “Önümüzdeki futbol sezonunda taraftarımızın desteği ile en azından Play-Off’a çıkmayı arzuluyoruz. Desteklerinden dolayı başta Belediye Başkanımız Bekir Altan olmak üzere Kulüp Başkanı Mehymet Ay ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.
 
  Payas Belediyespor 1975 iç transferde; Ersin Köken, Utku Başban, Yakut Karakum, Ali Kurt, Yusuf Sürmeli, Onur Şengül, Murat Kurt ve altyapıdan Okan Saçıkara ile Enes Kağan Çolak’la sözleşme imzaladı. Dış transferde de Okan Arslan (İsk.spor 1967), Başar Balcı (İsk.spor 1967), Mehmet Karakeçeli (İsk.spor 1967), Yusuf Çelik (44 Malatyaspor), Abdullah Özpınar (Yimpaş Yozgatspor), Ahmet Yiğitel (Kilis Belediyespor), Ali Yakup (Çankırıspor), Ali Yıldırım (Orhangazispor), Alpertulga Çakıroğlu (Sancaktepespor), Anıl Çetin (Diyarbakır B.şehir bld.), Yusuf Bulut (Kadirlispor) ve Serdar Sudum (Erzincan Refahiyespor)
 

Payas Belediyespor 1975’de transfer harekatı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar