Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Senıor Tenis Turnuvası sona erdi

İskenderun Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilen turnuvada ödüller verildi

Spor   A+a-


SENIOR TENİS TURNUVASI 8. GÜN HABER ile 8gunhaber

  İskenderun Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilen turnuvada ödüller verildi

 
  İskenderun Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen, Senıor Tenis Turnuvası tamamlandı.
 
  Turnuvada dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.
 
  İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nde düzenlenen törene, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, Türkiye Tenis Federasyonu Başhakemlerinden Eda Aksak, gözlemci hakem Derviş Alıcı, İskenderun Belediyesi Tenis Spor Kulübü Derneği sporcu öğrencileri, tenis hocaları ile sporcular katıldı.

 
 
 
  25+erkek, 35+erkek, 35+bayan, 35+çift erkek kategorisinde düzenlenen Senıor Tenis Turnuvası’nda ödül olarak Cumhuriyet altını, dağ bisikleti ve kupalar verildi.
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, turnuvaya emeği geçenlere ve katılan sporculara teşekkür etti.
  Törende yaptığı konuşmasında,Türkiye Tenis Federasyonu denetimi ve gözetimi altında 1-9 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen turnuvanın birçok ilden sporcunun katılımıyla gerçekleştiğini belirten Destek Hizmetler Müdürü Gülten Gürocak, “Turnuva, Adana, Antakya, Gaziantep, Kütahya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, İstanbul gibi birçok ilden 96 sporcunun katılımıyla sonuçlandı. Turnuvanın finaline geldik. Sorunsuz, güzel, barışçıl bir turnuva oldu” dedi.
 
  Türkiye Tenis Federasyonu desteği ile ilk defa İskenderun’da düzenlenen turnuvanın yapıldığı Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nin yaklaşık 9 ay önce hizmete girdiğini anımsatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Her şeyde olduğu gibi sporda da altyapı çok önemli. Altyapı yaptığınızda sporcular geliyor. İskenderun yakında milli tenisçiler yetiştirecektir. Tesis yaklaşık 9 ay önce hizmete girmesine rağmen 100’ün üzerinde sporcu çocuklar yetişti. Spor, kardeşliği, barışı, kaynaşmayı, bir arada olmayı getirir. Sporun sosyal yaşamda olumlu yeri vardır.
 
  Dostça, güzel bir turnuva oldu. Festivalde de ayrı kortlarda tenis turnuvası yapıldı. Turnuvaya katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
 
  Turnuvada dereceye girenlere ödüllerinin verildiği törende, Türkiye Tenis Federasyonu Başhakemlerinden Eda Aksak, yardımcı hakem Derviş Alıcı ve Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı’na iletilmek üzere teşekkür plaketi verildi.
 
  Törende, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek’e, tesis ve turnuvanın düzenlenmesine teşvikten dolayı çiçekle teşekkür edildi.
Türkiye Tenis Federasyonu Başhakemlerinden Eda Aksak da turnuvanın başarılı geçmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
 
  Turnuvaya Adana’dan katılarak 35 + erkekler kategorisinde 2. olan Selçuk Şerifoğlu, İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nden dolayı beğenisini dile getirerek, “Ülkemizin birçok il ve ilçesinde tenis oynuyorum. Bu organizasyon tek kelimeyle mükemmeldi. Çok güzel turnuva yaptınız” dedi.
Ülkemizin çeşitli illerinden lisanslı 96 sporcunun katıldığı Senior Tenis Turnuvası, İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nde düzenlendi.
 
  Senıor Tenis Turnuvası, ilimizde ilk defa Türkiye Tenis Federasyonu ile birlikte düzenlenen tenis turnuvası olma özelliğini taşıyor.
 


Senıor Tenis Turnuvası sona erdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar