Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş'ın Avrupa Şampiyonu Misafiri

Süper Lig'e yükselen Antakya Belediyesi Satranç Takımı Hayeti mutluluk ve başarılarını Belediye Başkanı Savaş'la paylaştılar.

Spor   A+a-

 
  Denizli’de düzenlenen 2013 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda ikinci olarak Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’ne yükselme başarısını elde eden Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Satranç takımı Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ı ziyaret ederek mutluluk ve başarılarını Başkan Savaş’la paylaştılar.
 
  Ziyarete Satranç İl Temsilcisi Sultan Daban, İl temsilciliği eğitim kurulu üyesi Aygül Yıldız, Satranç Yöneticisi Kemal Nurlu, Sporcular Denizcan Temizkan, Diyap Büyükaşık, Cemil Gülbaş, Mahmut Eker, Avrupa Şampiyonu sporcumuz Denizcan’ın anne ve babası Leyla-Nebih Temizkan, Denizcan’ın ilk antrenörü Bahattin Günay katılım gösterdi.
 
  Sporcular 2013 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda kazanmış oldukları kupa ve madalyaları kendilerine, takıma, spora ve sporcuya her türlü desteklerinden dolayı Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a takdim ettiler. Alın teri ve emeğin karşılığı olan kupa ve madalyaları bir süre inceleyen Belediye Başkanı Savaş ziyarette sporculara yeniden takdim etti.
 
  Satranç takımının elde ettiği bu başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Savaş, 40 ilden ve KKTC'den toplam 56 kulübün katıldığı, 824 sporcunun mücadele ettiği 2013 Kulüpler Şampiyonasında, Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi'ne yükselen takımımızı bir kez daha ayrı ayrı tebrik etti ve süper ligde başarılar diledi.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar