Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Lekesiz, “Denizcan Bize Büyük Bir Gurur Yaşattı”

Vali Lekesiz, Avrupa Satranç Şampiyonu Denizcan’ı Kabul Etti

Spor   A+a-

 
  Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz, 20-28 Haziran 2013 tarihleri arasında Sırbistan’da yapılan “2013 Avrupa Okullar Arası Satranç Şampiyonası”nda Avrupa Şampiyonu olan ilimizin milli sporcusu Denizcan Temizkan’ı makamında kabul etti. 17 ülkeden 274 sporcunun katıldığı şampiyonada 13 yaş kategorisinde yarışan gencimiz, rakiplerini bir bir yenerek Avrupa şampiyonu oldu.
 
 
 
  09 Temmuz 2013 Salı günü saat 09.15’de gerçekleşen ziyarette; Denizcan’ı annesi Leyla Temizkan ve babası Nebil Temizkan ile kardeşi Barış, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, Satranç Hatay İl Temsilcisi Sultan Daban, Antrenör Bedrettin Günay da yalnız bırakmadı.
 
 
 
  -Başarı Tesadüfen Olmaz-
 
 
 
  Denizcan’ı kutlayarak başarı öyküsünü dinleyen Vali Lekesiz, başarının tesadüfen olmayacağını vurgulayarak, “Başarının sırrı, öncelikle yaptığımız işi sevmek, düzenli ve disiplinli çalışmak, başarısızlık karşısında yılmamaktır.” dedi.
 
 
 
  Lekesiz, ‘Gencimiz, Hatay ve Türkiye olarak bize büyük bir gurur yaşattı. Onun başarısında emeği bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze, antrenörüne, Satranç İl Temsilcimize, anne ve babasına teşekkür ederim.’ dedi.
 
 
 
  -Dünya Şampiyonluğu İçin Yarışacak-
 
 
  Henüz 5 yaşındayken satranca başlayan Denizcan Temizkan ise mutluluğunu paylaştığı için Sayın Valimize teşekkür ederek, 12-27 Eylül tarihleri arasında ilimizde düzenlenecek olan Gençler Dünya Şampiyonası’na katılacağını ve hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.
 
  Vali Lekesiz, başarılı öğrencimize dizüstü bilgisayar hediye ederken anne ve babası ile satranç il temsilcisine de Hatay Türküleri CD’si ve Hatay Yemekleri Kitabı hediye etti.
 
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar