Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Düğün Tunç Aykut’un Şerefine..

Murat Sonel Aykut’un oğlu Tunç, muhteşem bir sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımı attı.

Magazin   A+a-


MURAT AYKUT'UN OĞLU TUNÇ AYKUT'UN SÜNNET DÜĞÜNÜ... ile dm_51c08631712b4

  Bu Düğün Tunç Aykut’un Şerefine..
 
  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Aykut İnşaat Sahibi İnşaat Mühendisi Murat Sonel Aykut’un oğlu Tunç, muhteşem bir sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımı attı.
Tunç için düzenlenen sünnet düğünü İskele Kafe’de gerçekleşti.
 
  Sonay-Murat Aykut çiftinin mutluluğu ise görülmeğe değerdi. Biricik evlatları Tunç’un erkekliğe ilk adımı atması münasebetiyle düzenlenen düğün töreninde tüm dostlarının yanlarında olması ise Sonay-Murat Aykut çiftini fazlaca keyiflendirmişti.
 
  CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Uğutmen’in yanı sıra Osmaniye OSB Başkan Vekili Mustafa Baştuğ ile İskenderun eski Belediye Başkanı Mete Aslan da düğüne katılan davetliler arasında yer aldılar.

 
 
 
  İşdünyası ile siyaset dünyasını bir araya getiren sünnet düğününde Tunç’un kirveliğini Payas’ta faaliyet gösteren Standart Demir’in sahibi İşadamı yılmaz Kırgız ve eşi Hatice Kırgız yaptılar.
Sünnet düğününde sahne alan Kanal 7 sanatçısı Şahap Akagün, okuduğu şarkılarla davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı.
 
 

 
 
 
 
 
Bu Düğün Tunç Aykut’un Şerefine..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar