Skip Navigation Links

İskenderun Polisine Minik Ziyaretçilerden Dev Sevgi Yağmuru

10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının 167.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ziyaretler sürüyor.

Gündem   A+a-

 
 
10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının 167.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaretler sürüyor.
“Polise sahip çıkmak, huzura sahip çıkmaktır”diyen Başak Çitlembik Çocukevi öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Numan Şahapoğlu’nu ziyaret edip Emniyet Müdürlüğü binasını gezdiler.
Çocukevi öğretmenleri Celile Böke ve Pelin Eker, Emniyet Müdürü Şahapoğluna çiçek takdim ettiler .Minik ziyaretçilerine kendi eliyle balon dağıtan Müdür Şahapoğlu, öğrencilerle sohbet etti.Bir olay başlarına geldiğinde polisi nasıl çağıracaklarını anlattı. İlçeEmniyet Müdürlüğünü tanıtırkende :”Burası polis amcalarınızın ,abi ve ablalarınızın çalıştığı ev, sizler hepiniz geleceğimizin teminatısınız, her biriniz birer çiçeksiziniz, Ben size polis kimdir bir iki cümleyle tanıtayım olur mu? Polis sizin gibi güzel çiçekleri korumak için görev yapan annedir, babadır ve kötü insanları yakalayıp adalete teslim eden kamu görevlisidir. Bizler sizleri korumak için varız, öğretmenleriniz size eğitim için hizmet verirken, bizde sizlere huzur ve güvenliğinizi sağlarız” Sizi çok seviyoruz diyen bir minik ziyaretçiye ise: “Biz de sizi çok seviyoruz,bizim varoluş sebebimiz de sizsiziniz zaten,polislerde akıllı çocukları çok severler, Polisin gerçek bayramı, halkın huzur ve güvenliğindedir…”
Daha sonra minik ziyaretçiler Mobese’yi ziyaret edip, kameralar hakkında bilgi aldılar. İskenderun İş Okulu öğrencileri de ,öğretmenleri Şengül Eşol ve Açelya Kurtçağ ile birlikte İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet