Skip Navigation Links

Engin Vayısoğlu Kararını Verdi!!!

Gönülleri fetheden Engin Vayısoğlu’nun siyasete girme kararı kamuoyunda büyük yankı buldu.

Gündem   A+a-


İSKENDERUN TİCARET BORSASI ENGİN VAYISOĞLU AK... ile dm_51c08631712b4
 
  Gönülleri fetheden Engin Vayısoğlu’nun siyasete girme kararı kamuoyunda büyük yankı buldu. Vayısoğlu’nun etrafında oluşan sevgi selinin siyasette de başarıyı getireceği bilinen bir gerçek..
 
    Engin Vayısoğlu Kararını Verdi!!!
 
  İskenderun Ticaret Borsası’nın en kötü günlerinde inancını kaybetmeyip tüm imkanları zorlayarak olumsuz tabloyu olumluya çeviren Engin Vayısoğlu, bugünlere gelindiğinde ise sosyal sorumluluk projeleri ile halkla bütünleşme konularında büyük mesafe kat etti.
 
  İskenderun Ticaret Borsası’nı bölge halkıyla bütünleştiren Engin Vayısoğlu’nun eğitim camiasına hizmetleri ile sosyal sorumluluk projelerine katkıları ise saymakla bitmiyor.
 
  En ücra dağ köyünde okuyan çocukların, velilerin ve öğretmenlerin sorunlarına duyarlı davranan ve tüm imkanlarını seferber eden İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’nun etrafında oluşan sevgi seli, her geçen gün büyüyerek devam ediyor.
 
  Okullarda Engin amcalarının etrafında sevgilerini gösteren çocuklar ile zor şartlarda eğitim-öğretim faaliyetlerini yürütmek durumunda iken Engin Vayısoğlu’nun gönülden katkılarıyla rahat nefes alan öğretmenlerin duyguları ise Vayısoğlu’nda ciddi bir gurur ve mutluluğa neden oluyor.

 
 
  Siyasete gir baskıları ile hiç aklında bile yokken AK Parti’den İskenderun Belediye Başkanlığı’na aday adayı olma kararı veren Engin Vayısoğlu, yıllardır kısıtlı imkanlarla yaptığı hizmetlerini, siyaset kulvarında daha geniş kitlelere ulaştırmak için kolları sıvadı.
 
  İskenderun’un yerel yönetimde en büyük talihsizliği olan iktidarla buluşamama sorununa son noktayı koymak ve İskenderun Belediyesi’ni de iktidar belediyesi yapmak için çalışmaya karar veren Engin Vayısoğlu’nun yakında resmen AK Parti’den aday adaylığını açıklaması bekleniyor.
 
  Vayısoğlu’na eğitim camiası ve İşdünyasından da çok önemli oranda verilen desteğin büyük bir sinerjiye dönüşerek AK Parti’den İskenderun Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı sürecine katkı vereceği bilinen bir gerçek.
 
 

 
Engin Vayısoğlu Kararını Verdi!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet