Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mehmet Dönmez’den Miting tadında mahalle toplantısı

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, mahalle mahalli dolaşarak, halkın sorun ve sıkıntılarını çözüyor.

Politika   A+a-


MEHMET DÖNMEZ MEYDAN MAHALLESİ TOPLANTI 8GÜN HABER ile dm_51c08631712b4
 
  Mehmet Dönmez’den Miting tadında mahalle toplantısı
 
  Eller İskenderun AK Parti Belediyesi için kalktı
 
 
  AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, mahalle mahalli dolaşarak, halkın sorun ve sıkıntılarını çözüyor.
 
  Yerel seçim takvimi geriye doğru işlerken, AK Parti İskenderun İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Dönmez, Meydan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Dönmez’e mahalle sakinleri yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Tek tek mahallelilerle tokalaşarak hal hatır soran ve kucaklaşan AK Parti İskenderun İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Dönmez, İskenderun Belediyesi’ni AK Parti ile buluşturmanın avantajlarını tek tek anlatarak sonuçta bu güzellikten bizim insanlarımızın istifade edeceğini vurguladı. Vatandaşlar mahallelerine gösterdiği ilgi, alaka ve sıcak ilgiden dolayı Mehmet Dönmez’e şükranlarını sunarlarken, her zaman onunla hareket edeceklerini, bundan da büyük memnuniyet duyacaklarını belirttiler. Vatandaşlara etkili hitabetiyle AK Parti’nin icraatlarını ve neden AK Parti’nin İskenderun Belediyesi’ni kazanması gerektiğini aktaran Dönmez, “Amacımız İskenderun’u yaşanabilir bir kent haline getirmektir. Türkiye’de dünya kenti haline gelmiş olan İstanbul, Ankara, İzmir, Konya var. Biz Ahmedi- Mehmedi Belediye Başkanı yapalım’ diye uğraşmıyoruz. Biz İskenderun’u iktidarla buluşturalım’ diye uğraşıyoruz. Tek bir gayemiz var; bu gayede İskenderun’a hak ettiği hizmeti verebilmektir” diye konuştu.

 
 
 
  İKTİDARLA EL ELE VEREMEDİĞİMİZDEN HEP KAYBEDİYORUZ
 
  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemize ve insanımıza yaptığı hizmetlerden övgüyle bahseden AK Parti İskenderun İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Dönmez, “Bu ülkenin Başbakanı diyor ki; ülkenin kentsel dönüşümüne 500 Milyar TL ayırdım diyor. İskenderun bundan ne kadar sebepleniyor?
 
  İskenderun bundan sebeplenebilmek için kim gidip iktidarın kapısını ‘Ben bu projeden yararlanmak istiyorum’ diye çalacak? Böyle bir mücadele yok. Bugün Hatay’da 4551 tane TOKİ konutu var.
İskenderun’da kaç tane var? Maalesef yok! Niye yok biliyor musunuz! Çünkü dünkü Belediye Başkanlarımız ‘Benim ihtiyacım yok!’ dediği için yok! TOKİ konutlarını mukayese edecek olursak, İskenderun’da 910 tane konut olurdu. Neden insanlarımız bundan yararlanmasın! Çünkü biz hiçbir zaman iktidarla el ele yürüyemedik. Biz İskenderun’da ne yazık ki, şahıslar üzerinden siyaset yapıyoruz. İktidarın elinden tutmuyoruz. Bakın geçen seçimde İskenderun’da AK Parti seçimi kazanamadı. Kim kaybetti? İskenderun kaybetti. Türkiye’de 957 il, 957 ilçe var. Bu ilçelerin bir tanesinde AK Parti seçim kaybetti’ diye kıyamet kopmaz. Ama İskenderun’da AK Parti seçim kazandığı zaman kentimizin çehresi değişir. Mahallelerimize bakıyoruz; sanki çözülmeyecek sorunlar var gibi görünüyor. Sadece 4 yılda 15 milyon nüfuslu İstanbul’u sorununu çözdü Başbakanımız. 10 yılda Türkiye’nin 80 yıllık sorunları çözüldü. Kim çözüyor? Bugünkü iktidar çözüyor. Biz neden iktidara karşı duruyoruz. Hangi gayeyle karşı duruyoruz? Türkiye’nin 80 yıllık sorununu 10 yılda çözen iktidar İskenderun’un sorununu 2 yılda çözer. Biz kendi çocuklarımızın geleceğine bir şans verirsek, iktidar bu kenti yeniden yapılandırır. Bugün bakıyorsunuz İskenderun hep aynı. Ben buraya AK Parti’nin propagandasını yapmaya gelmedim. Zaten AK Parti’nin neler yaptığını görüyorsunuz” diye konuştu.
 
 

Mehmet Dönmez’den Miting tadında mahalle toplantısı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Ercan Şahan 26 Haziran 2013 Çarşamba
Mehmet bey sizi tebrik ediyorum. İnşallah güzel iskenderunumuza Sizin gibi biri başkan olur.
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş