Skip Navigation Links

Çocuk oyun grupları ve kondisyon aletleri alım ihalesi yapıldı

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü, Çocuk Oyun Grupları ve Kondisyon Aleti alım ihalesi yapıldı.

Gündem   A+a-

 
 Çocuk oyun grupları ve kondisyon aletleri alım ihalesi yapıldı
 
  İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü, Çocuk Oyun Grupları ve Kondisyon Aleti alım ihalesi yapıldı.
 
  Belediye Brifing Salonu’nda yapılan ihaleyi, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek de izledi.
İhalede konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yapılan altyapı çalışmalarıyla İskenderun’un artık altyapısının çok sağlam olacağını söyledi.
 
  Asfaltlama çalışmasının sürdüğünü, altyapı çalışması tamamlanan yerlerde asfalt çalışması yapılacağını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yapılan drenaj kanallarıyla İskenderun’un artık sel tehlikesinden uzaklaştığını, yeni içmesuyu şebeke çalışmasının devam ettiğini, halkın musluktan akan suyu içeceğini, yeni içmesuyu şebeke çalışmasıyla enerji tasarrufu sağlanacağını, eski şebekeden kaynaklı su kayıplarının önleneceğini ifade etti.
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Altyapıyı bitiriyoruz. İskenderun artık çok sağlam bir altyapıya sahip olacak. İskele yaptık. Şimdi üst yapıya başladık. Bunlardan biri de ihalesini yapacağımız bu çalışmadır. Sağlıklı yaşamın şartlarından biri de düzenli spor ve egzersiz yapmaktır. Açık havada kondisyon aletleriyle yapılan egzersizler çok yararlı oluyor. Çocuklarımız bizim herşeyimiz, geleceğimiz. Onlar için oyun parklarını ihmal etmiyoruz. İhaleye katıldığınız için teşekkür ederim. İskenderun’a da size de hayırlı olsun” dedi.
 
  Çocuk oyun grupları ve kondisyon aletleri alım ihalesine 3 katılımcı firma teklif verdi. İhalede teklif zarfları katılımcılar huzurunda sırayla açıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet