Skip Navigation Links

Ekmek israfına son!..

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hassa İlçesi’nin Akbez Beldesi’nde düzenlenen toplantıda birlik, beraberlik ve dayanışma çağrısında bulu

Yaşam   A+a-

 
  BAŞKAN SAVAŞ AKBEZ’DE “BİRLİK VE BERABERLİK” ÇAĞRISINDA BULUNDU
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hassa İlçesi’nin Akbez Beldesi’nde düzenlenen toplantıda birlik, beraberlik ve dayanışma çağrısında bulundu.
 
  Hassa İlçesi Akbez Beldesi’nde bir restaurantta düzenlenen toplantıya Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Akbez Belediye Başkanı Abdurahman Demirel, Küreci Belediye Başkanı Mehmet Karakaya, Söğüt Belediye Başkanı Recep Tufan, AK Parti Hassa İlçe Başkanı Turgay Demir, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Çinçin, Dr. Mehmet Yunus, Mehmet Yılmaz, Hassa ilçesi köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.
  İlimizde var olan birlikteliği sürdürmek ve gelecek nesillere daha iyi yarınlar bırakılması için büyük bir özveri ile uğraş içinde yer alan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş birlik, beraberlik ve dayanışma toplantılarına aralıksız olarak devam ediyor. Başkan Savaş’ın bu seferki durağı Hassa ilçesine bağlı Akbez Beldesi oldu. Akbez Beldesinde bir restaurantta toplanan Hassa ilçesi ileri gelenleri, muhtarları ve belde belediye başkanları ile köy muhtarları ile bir araya gelen Başkan Savaş, “Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlü kılalım. Bir ve beraber olalım.” dedi.
 
  Hatay’ın tek vücut olması halinde hiçbir gücün insanlar arasına nifak sokamayacağını dile getiren Başkan Savaş, “Uluslararası güçler ilimiz üzerinde bir takım oyunlar oynamak istiyor. Bu oyunların üstesinden gelmek için birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içinde hareket etmeliyiz” dedi.
 
  Toplantının sonunda Başkan Savaş ve toplantıya katılan diğer misafirler günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet