Skip Navigation Links

Dünya okulundan konferans

Bahçeşehir Koleji tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda “Türkiye Değerler Atlası”adlı bir konferans verildi.

Eğitim   A+a-


İSKENDERUN BAHCESEHİR KOLEJİ KONFERANS 8 GUN... ile 8gunhaber
 
  DÜNYA OKULUNDAN KONFERANS
 
  Bahçeşehir Koleji tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda “Türkiye Değerler Atlası”adlı bir konferans verildi.
 
  Düzenlenen konferansın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Sefai Server Dik,”Hedefimiz, en ileri teknoloji ile donatılmış eğitim öğretim ortamlarında; bilgili, aydın, çağdaş, vizyon sahibi ve dinamik eğitim öğretim kadrosu ile öğrencilerimize bilgi üstünlüğünü, araştırıcılığı, girişimciliği ve yaratıcılığı teşvik ederek kaliteli bir eğitim sağlamaktır. “dedi.
 
  Dik,”Bu felsefe ışığında; öğrencilerimizi 21. Yüzyıl yaşam ve kariyer becerileriyle donatarak, geleceğin liderleri, bilim insanları ve global ekonomi içinde rekabet edebilen başarılı bireyler olarak yetiştirmek ve eğitimde bir dünya markası olmaktır.”şeklinde konuştu.

 
 
  Konferansa konuşmacı olarak katılan Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Dünya Değerler Araştırması Derneği Yönetim Kurulu üyesi Prof.Dr. Yılmaz Eser ise “Türkiye Değerler Atlası”adlı bir konferans verdi.
 
  Eser ,amaçlarının Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan,21. Yüzyıl becerileriyle donatılmış,Bilgi sistemlerine hakim ve teknolojik yeterlilik sahibi,Kendisine, yaşadığı çevreye ve farklı kültürlere saygılı, sorumluluk sahibi, duyarlı,Sosyal Sorumluluk bilincine sahip,Yenilikçi, lider,Dünya Dillerini etkin olarak kullanabilen bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.
Eser şunları söyledi:
 
  “Türkiye Değerler Atlası " siyasetten ekonomiye, dini değerlerden kadın - erkek ilişkilerine, aile ve evlilik kurumundan değer ve kimlik yargılarına kadar pek çok farklı alanda 2011 ve 2012 yıllarında Türkiye çapında yürütülen araştırmaların verilerinden yararlanılarak hazırlanan bu alandaki tek kaynak olma özelliğini taşıyor. “
 
 

Dünya okulundan konferans videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet