Skip Navigation Links

Gazi İlköğretim Okulu İlklere Devam Ediyor

Yıl sonu etkinlikleri Reyhanlı olaylarından dolayı İl Milli Egitim tarafından 31 Mayısa kadar ertelenmişti.

Eğitim   A+a-


GAZİ İLKÖGRETİM İLKLERE DEVAM EDİYOR
 
     Yıl sonu etkinlikleri Reyhanlı olaylarından dolayı İl Milli Egitim tarafından 31 Mayısa kadar ertelenmişti.
 
   Hafta sonu tekrardan başlayan etkinlikler Gazi ilkögretimle star aldı. Okul müdürü Ali Koç yönetiminde Gazi ilkögretim okulunda çok yönlü degişime birde yıl sonu etkinlikleri dahil oldu.
 
  Anasınıflarının ve dördüncü sınıfların ortaklaşa düzenledigi belediye kültür merkezinde gösteriler veliler tarafından begenildi alkışlar görülmeye degerdi. Semazenleri, Askerleri, Halk oyunları, Skeçleri danslarıyla göz doldurdu . Gazi İlköğretim Okulu, 2010 Yılı Toplam Kalite Yönetimi Ekip Çalışması’nda elde ettiği başarılarla Hatay birinciliğini İskenderun’da bir çok okulda olmayan Beyaz bayrak, Sporda Gençlik ve Spor Bakanlığı 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı Hentbol Müsabakasında yıldız kızlarda ve yıldız erkeklerde Hatay il birincisi, küçük erkekler kategorisinde ise Hatay il ikincisi olan Gazi İlköğretim Okulu iskenderunda göz dolduran okullar arasına markalaştı.
 
 
 
  Gazi ilkögretim hafta sonu yıl sonu etkinligide çok renkliydi. İlk olmasına rağmen ufak tefek hatalar veliler tarafından görünmedi bile... Çocuklara öz güveni aşılayan bu tür gösterilerin ve küçük yüreklerin yaptıkları büyük işler görünmeye degerdi. Yaklaşık bir bucuk saat süren gösteriler anasıfı ögretmenlerini ve velileri tarafından çok taktir topladı. Kimi zaman zaman güldürdü bazı anlarda ise duygulandırdı minikler. Dördüncü sınıflarında ögretmenleri eşliginde hazırladıkları skeçler danslar ingilizce şarkılar şiirler çok güzeldi. Finalde adına yakışır güzellekte bitti.

 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet