Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gelecekleri için eylem yaptılar

Ders yerine eylem yapan öğrencilere velilerde tam destek verdi

Gündem   A+a-


Ders yerine eylem yapan öğrencilere velilerde tam destek verdi
Zafer Dershanesi İskenderun Şubesi'nde görev yapan 3 öğretmenin işine son verilmesi, veli ve öğrencilerin protestosuna yol açtı. Dershanenin matematik öğretmenleri Murat Büyükburç ve Serkan Korkmaz ile ingilizce öğretmeni Burcu Korkmaz'ın dershaneyle ilişiğinin kesilmesine tepki gösteren öğrenciler, velilerinin de desteğiyle önceki gün dershane önünde öğretmenlerimiz yoksa dershane de yok sloganı attı ve yazılı pankartlarla öğretmenlerine destek çıktı.

Velilerden de protesto
Dershane öğrencilerinin velilerden Yeliz Mutlu, "Biz dershaneye değil, yıllarca kendilerini alanlarında kanıtlamış öğretmenlerden eğitim almaları için çocuklarımızı yazdırdık. Ve dershane, eğitim yılının başında bize 'bu öğretmen kadrosuyla devam edeceğiz' dedi. Şimdi de iş akdi sona erdirilen üç öğretmenin yanı sıra, Aydın ve Volkan hocaların da gönderileceği söylentisi var. Oysa biz çocuklarımızı dershanenin adına değil, öğretmen kadrosuna gönderdik" dedi.
Velilerden Gülay Şen, Ahmet Gündüz, Dilber Kayış da uzman öğretmenlerin geri dönmesini istediklerini belirtti ve çocuklarını belli öğretmenlere gönderdiklerini söyledi.

Dershaneden açıklama Salı günü yapılacak
Zafer Dershanesi İskenderun Şubesi yetkilileri de konuya ilişkin açıklamada bulunmadı ve açıklamanın Salı günü kente gelecek olan Zafer Dershanesi Genel Müdürlüğü yetkililerinin yapacağını ifade etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar