Skip Navigation Links

İşte dostluk,işte komşuluk

İDÇspor, Hatayspor taraftarlarına otobüsünü tahsis etti

Spor   A+a-

 İDÇspor, Hatayspor taraftarlarına otobüsünü tahsis etti
 
 İŞTE DOSTLUK İŞTE KOMŞULUK
 
 İlimizi 2.Ligde temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, Play-Off yarı final maçı öncesi kulüp otobüsünü Hatayspor taraftarlarının Konya'ya gidiş gelişi için tahsis etti.
Hatayspor Taraftarlar Dernek Başkanı Sadullah Ergin ve Tribünden sorumlu yönetici Mehmet Deviren'in telefonla bağlantı kurarak otobüs talep ettikleri Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı ve aynı zamanda İDÇspor Kulübü Başkanı olan A.Cengiz Gül, bu talebi olumlu karşılayarak İDÇspor otobüsünü Hatayspor taraftarları için tahsis etti.
  Sadullah Ergin ve Komando Mehmet, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı ve İDÇspor Kulübü Başkanı A.Cengiz Gül'ün bu jestinden dolayı çok duygulandıklarını ve mutlu olduklarını belirterek şu açıklamada bulundular: “Hatayspor'un Konya'da oynayacağı Play-Off yarı final maçı için taraftarlarımıza otobüs arayışımızı sürdürürken telefonla bağlantı kurduğumuz sayın başkanımız Cengiz Gül, bizleri kırmayarak İDÇspor otobüsünü tahsis etmesi çok anlamlıdır. Hatay, tüm ilçeleriyle bir bütündür.
 
  İDÇspor ile Hatayspor arasında dostluk ve komşuluğa yakışan bu destekten dolayı Başkan Gül nezdinde İDÇspor camiasına teşekkür ederiz” dediler.
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet