Skip Navigation Links

İskenderun Lisesi'nde coşkulu kermes

İskenderun Lisesi Okul Aile Birliği, öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri tarafından İskenderun Lisesi okul bahçesinde okul yararına kermes düzenlend

Eğitim   A+a-


İSKENDERUN LİSESİ KERMES 8GUN HABER ile 8gunhaber

İSKENDERUN LİSESİNDE COŞKULU KERMES…
 
  İskenderun Lisesi Okul Aile Birliği, öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri tarafından İskenderun Lisesi okul bahçesinde okul yararına kermes düzenlendi.
 
  Vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gösterilen kermese İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat,
İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, İskenderun Lisesi müdür vekili Atila Eğribacak, İskenderun Lisesi Okul Aile Birliği, okul idaresi, öğrenci ve velileri katıldı.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su kermes standlarını tek tek gezerek öğrenci ve velileri tebrik etti. Burada kısa bir açıklama yapan Kaymakam Su, İskenderun Lisesi Okul Aile birliğine okul idaresine ve emeği geçen tüm öğrenci ve velilerine teşekkür etti.

 
 
  Kermes hakkında açıklama yapan İskenderun Okul Aile Birliği Başkanı Selda Kuzu, ilk defa düzenlenen İskenderun Lisesi kermesine yoğun katılımın olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirerek: “Burada öncelik amacımız öğrencilerimizi, velilerimizi ve tüm İskenderun halkını kaynaştırmak, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu aşılamaktır. Bu etkinlikten elde edilecek gelirle de okulumuzun eksikliklerini gidermek amacı ile kullanacağız. Bizleri kırmayarak kermesimize gelen başta kaymakamımız Ali İhsan Su ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muharrem Keleşoğlu başta olmak üzere tüm protokole ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
  Bir günlüğüne açılan kermeste öğrenci ve aileleri tarafından yapılan el emeği lezzetler de protokol ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni ve afiyetle yenildi. Kermes’e vatandaşların yanı sıra AKPARTİ ilçe başkanı Uğur Feriz, CHP ilçe başkanı Süleyman Uyar, MHP ilçe başkanı İbrahim Gül ile eski belediye başkanı Mete Aslan da beraberlerindeki heyetle katılım sağladılar.
 

 
İskenderun Lisesi'nde coşkulu kermes videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet