Skip Navigation Links

İGC Ziyaretleri devam ediyor

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti kuruluşunun 50. yıldönümünü büyük bir onur ve gurur ile kutluyor.

Gündem   A+a-


İGC ZİYARETLER 8GUN HABER ile 8gunhaber
İGC’YE KUTLAMA ZİYARETLERİ
 
  İskenderun Gazeteciler Cemiyeti kuruluşunun 50. yıldönümünü büyük bir onur ve gurur ile kutluyor.
AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi hareket Partisi ve birçok kurum ve kuruluş İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin 50. kuruluş yıldönümünü gerçekleştirdikleri ziyaretler ile kutladı. AK Parti İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyeleri İGC’yi ziyaret ederek, Başkan Şeyhmus Aslan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılı çalışmaların devamını diledi.
 
  Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Süleyman Uyar ve yönetim kurulu üyeleri de İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensupları ile bir araya geldi. Uyar burada yaptığı açıklamada yerel basına büyük görevler düştüğünü belirterek İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni kamuoyunu aydınlatmada tarafsız, objektif dürüsüt bir şekilde hareket ettiğini belirterek 50. kuruluş yıldönümünü hayırlara vesile olmasını diledi.

 
 
  Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı İbrahim Gül ve Karayılan belediye Başkanı mehmet Yurtman ve partililer basının her zaman tarafsız olması gerektiğini ifade ettiler. Yurtman ve Gül İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin örnek bir basın merkezi olduğunu ifade ederek bundan sonraki çalışmalarında İGC yönetim kluruluna ve tüm basın mensuplarına başarılar dilediler.
 

 
İGC Ziyaretleri devam ediyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet