Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nice Yıllara İGC..

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti 50’nci yaşını kutluyor.

Gündem   A+a-

  Nice Yıllara İGC..
 
  İskenderun Gazeteciler Cemiyeti 50’nci yaşını kutluyor. Mesleki içi dayanışma, siyaset üstü kimliği, bölgedeki tüm kurumların ortak çatısı ve vatandaşın sesi İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, 50 yılı geride bırakmanın sevincini yaşarken, yönetim kurulundan yapılan açıklamada şöyle denildi: “Türkiye’nin en köklü gazeteci cemiyetlerinden biri olmanın gururunu 50’inci yılımızda tüm İskenderunlular’la paylaşıyoruz. Yarım asırlık süre içinde Anadolu Basını’nın 50 yılını bünyesinde yaşayan ve yaşatan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Türk Basın Tarihi’nin mihenk taşlarından biri olmuştur.
 
  İskenderun Gazeteciler Cemiyeti; İskenderun Basını’nın, Türkiye genelindeki başarılarına ve Anadolu Basını’nın gelişmesine ışık tutan 50 yıllık tarihiyle, onurlu duruşunu sürdürmektedir. Cemiyetin kuruluşuna imza atan ve geçmiş dönemde görev yapan tüm başkan, yöneticiler ile basın mensubu arkadaşlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz.
 
  Bugün; Türkiye’nin en güzel Basın Merkezi ile İskenderun’un gururu olan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni nice başarılı yıllara taşıyacağımıza söz verirken, bütün basın mensubu arkadaşlarımızı da 50’nci yılımızda gönülden kutluyoruz.
 
  Daha önce; yönetim kurulu olarak düzenlemeyi düşündüğümüz kutlama gecesini, Reyhanlı’daki hain patlamalar ve hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız nedeniyle millet olarak yaşadığımız acı nedeniyle iptal ettiğimizi de ifade etmek istiyoruz.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar