Skip Navigation Links

Ticarette Müşterinin Kimliğine Bakılmaz!!!

CHP’li Ayhan Kara, eleştirilere aynı sertlikte yanıt verdi..

Gündem   A+a-


CHP’li Ayhan Kara, eleştirilere aynı sertlikte yanıt verdi..
 
Ticarette Müşterinin Kimliğine Bakılmaz!!!
 
  Cumhuriyet Halk Partisi’nin önde gelen isimlerinden Has Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Kara, Başbakan Erdoğan’ın Hatay/Reyhanlı ziyaretine Has Turizm otobüslerinin verilmesini eleştirenlere tepki gösterdi.
 
  Has Turizm’in 60 yıllık ticari kariyerinde hiçbir zaman siyasete alet olmadığını Face Book sayfasında yaptığı açıklamada belirten Ayhan Kara, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Hatay ziyaretinde gelen talep üzerine yine araçların verildiğini belirterek açıklamasında şöyle dedi:
 
  “Has Turizm 60 yıllık ticari kariyerinde hiçbir zaman siyasete alet olmamıştır. Ben dahi şirketimi siyasi yaşamıma bulaştırmadım. Erdoğan'ın Reyhanlı mitingi için talep edilen araçlar aynen Kılıçdaroğlu'nun referandum mitinginde olduğu gibi talep sahibine verilmiştir. Bir sayfada okuduklarım ibretlik, kin kusmak için bekleyen bir güruh var karşımda. Ben ana muhalefet partisinde siyaset yapacak kadar cesur davranırken bazı insanların yaptığı son derece yanlış. Marketçi kardeşim domates isteyen adama partisini mi soruyor, kasap et vermiyor mu, öğretmen AKP'lilerin çocuklarını sınıfa almam mı diyor? Bu böyle bilinsin: Biz bilet veya otobüs verirken mezhep araştırması yapmayacak kadar adiliz. Ben AKP'ye kafa tutarken beni alkışlamayanlar bu yolla bana hakaret ederek bir yere varamazlar. “
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet