Skip Navigation Links

İşadamı Nuri Üysen Neden Okul Feda Etti?

Özel Atalar Koleji’nde yaşanan gelişmelerle ilgili olarak hayırsever işadamı ve okul sahibi Nuri Üysen, öğrenci velileriyle bir araya geldi.

Eğitim   A+a-

 
  Özel Atalar Koleji’nde yaşanan gelişmelerle ilgili olarak hayırsever işadamı ve okul sahibi Nuri Üysen, öğrenci velileriyle bir araya geldi. Öğle yemeğinde velilerle bir araya gelen Üysen burada tüm velilere seslenerek, “Hepimiz çok üzgünüz. İstenmeyen bir tablo ile karşı karşıya geldik. Bu konuda sizlerden sabır bekliyoruz. Bu sorunların hepsi çözülecek. Şu anda bizim için önemli olan çocuklarımızın eğitimini etkilemeden yolumuza devam etmektir. Bu konuda siz ailelerden sabır bekliyoruz. Bizim için okulun hiçbir önemi yok. İsterse kökü gitsin, ama tek düşüncemiz çocuklarımızın sınav öncesi morallerinin ve derslerinin bozulmamasıdır. Hepimizin tek derdi bu. Okulun hepsini bir çocuğumuzun dersine feda ederiz. Bizim buradaki amacımız öğrencilerimizin geleceğini sağlamak ülkemize bilim adamları yetiştirmektir. Sizlerin soracağı tüm konulara en içtenlikle cevap vermek için buradayız. Bu güne kadar yaşanan gelişmeleri öğretmenlerimiz direk yaşadı. Onurlu davranışlarından dolayı hepsini kutluyorum. Hepsine velilerimizin önünde teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra ise basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda Nuri Üysen, öğretmen ve velilerin sorunlarını dinledi.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Nalan Yilmaz 20 Eylül 2013 Cuma
Sayin Nuri Üysen bir ögrencimiz icin isterse okulun kökü gitsin diyorsunuz o zaman neden kira sözlesmesini imzalayip ögrencileri magdur ediyorsunuz kaldi ki zaten oraya baska bir okul acacakmissiniz eger amaciniz maddi degil ise hem siz kiranizi alin hemde ögrencileri magdur etmeyin..
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet