Skip Navigation Links

Gelceğin Turizmcileri Mezun Oldu

MKÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik yüksekokulunda mezuniyet töreni yapıldı

Eğitim   A+a-


MKÜ TURİZMCİLER 8.GUN HABER ile 8gunhaber
GELECEĞİN TURİZİMCİLERİ MEZUN OLDU
 
  MKÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik yüksekokulunda mezuniyet töreni yapıldı
 
  Mustafa Kemal Ünivertesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik yüksekokulu’nda 2012-2013 eğitim döneminde mezun olmaya hak kazanan 130 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.
 
  Okul Müdürü Doç.Dr. Hüseyin Altay, Mustafa Kemal Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuar Salonunda, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, üniversite olarak öğrencilere güzel yaşam alanları sunmayı hedeflediklerini belirtti.

 
 
  Altay,"Bugün artık bilginin hızla üretildiği ve bir o kadar da hızla tüketildiği bir çağda yaşıyoruz. Bu çağın ihtiyaçlarına ve gereklerine ayak uydurmak için üniversitelerin gerekliliğini göz ardı etmeden yatırımların buna göre ayarlanması gerekmektedir. Üniversiteler lokomotif güç olarak bir kenti bulunduğu konumdan ekonomik ve sosyal anlamda daha iyi şartlara taşıyabilecek en önemli güçlerden biridir." Şeklinde konuştu.
  İskenderun Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Dönmezer ise mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dileyerek belediye olarak her zaman eğitime destek olmaya devam edeceklerini belirtti.
 
  Konuşmaların ardından, yüksek okul birinci Duygu Özüş yaş kütüğüne plaket çaktı.
 
  Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere diplomalarıyla birlikte, plaket ve hediyeleri verildi. Öğrenciler daha sonra hep birlikte keplerini havaya fırlattı.
 
 

 
Gelceğin Turizmcileri Mezun Oldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet