Skip Navigation Links

Avcılar Sakı'ta Buluşuyor!

26 Mayıs Pazar Günü İskenderun Sakıt’ta avcı ve atıcılar buluşuyor.

Spor   A+a-

 AVCILAR İSKENDERUN SAKITTA BULUŞUYOR.
 
  26 Mayıs Pazar Günü İskenderun Sakıt’ta avcı ve atıcılar buluşuyor.
İskenderun Merkez Avcılar ve Atıcılar Kulübünün düzenleyeceği,trap ve tek kurşun atışlarında bölge avcıları bir araya geliyor.
 
  İskenderun –Sakıt Köyü Suçıkağı mevkiinde buluşacak olan avcılar atış maharetlerini sergileyecekler.Avcı ailelerinin de eşlik edeceği atışlara; bölge avcılarının da katılması, etkinliğin yoğun ve neşeli geçmesi bekleniyor.Adana,Osmaniye,Ceyhan,Antakya,İskenderun, Kırıkhan ve Hassa avcılarının katılacağı trap ve tek kurşun yarışmasının oldukça iddialı geçmesi söz konusu.
 
  Etkinlikte; atışların yanında yöresel yemeklerin ikram edileceği,Hassa’nın meşhur üzüm yaprağı sarması,Antakya’nın biberli ekmeği ve Ceyhanlı Veli’nin Saç kavurması ,etkinliğe renk katacağa benziyor.
  İskenderun Merkez Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Vural Sert etkinlik konusunda yaptığı açıklamada;
“Derneğimiz olarak düzenleyeceğimiz trap ve tek kurşun etkinliğimizde amacımız, bölge avcılarını bir araya getirmek,dostluk ve arkadaşlık ilişkilerini geliştirmektir.Avcılığın yalnızca vurma ve öldürme olmadığını,aksine doğayı koruma , sürdürülebilir avcılığa katkı sağlama , sportif yönünü ortaya çıkarma olduğunu göstermektir.İskenderun’un sıcağından kurtulup , doğayla baş başa bir hafta sonu geçirmek isteyen bütün İskenderunlu dostları etkinliğimize bekliyoruz”.dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet