Skip Navigation Links

Habib-i Neccar Hazretleri Dualarla Anıldı

Habib-i Neccar Camii’nde Düzenlenen Buluşmaya Vatandaşların İlgisi Yoğun Oldu

Yaşam   A+a-

Habib-i Neccar Camii’nde Düzenlenen Buluşmaya Vatandaşların İlgisi Yoğun Oldu
 
HABİB-İ NECCAR HAZRETLERİ KUR’AN ZİYAFETİ VE HATİM DUALARIYLA ANILDI
 
  Kuran-ı Kerim’de Yasin Suresi’nde övülen müjdelenen şehid Habib-i Neccar Hazretleri’ni daha iyi tanıma, tanıtma ve anlatma adına Antakya Belediyesi, Habib-i Neccar Hz. ve Camii’ni Tanıtma Derneği, Habib-i Neccar Eğitim ve Kültür Vakfı ve 10 sivil toplum kuruluşu işbirliğiyle şehrimizde düzenlenen "Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri” büyük ilgi görüyor.
Anma programı ve etkinlikler kapsamında Perşembe akşamı Habib-i Neccar Camii’nde Kur’an Ziyafeti ve Hatim Duası yapıldı.
 
  Habib-i Neccar Camii’nde yapılan Kur’an Ziyafeti ve Hatim Duası’na, Antakya Belediyesi Başkan Vekili Serdar Güven, bazı protokol üyeleri, Habib-i Neccar Hz. ve Camii’ni Tanıtma Derneği ve Habib-i Neccar Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri, din adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
  Habib-i Neccar Hazretleri’ni tanıtmak ve anlatmak amacıyla hazırlanan program çerçevesinde yapılan Kur’an Ziyafeti ve Hatim Duası etkinliğinde, okuyucular Musa Esatoğlu, Mustafa Öcal, Hüseyin Seraslan ve Faruk Yaldız kendilerine özgü yorumlarıyla cami cemaatine Kur’an Ziyafeti çektiler.
Habib-i Neccar Camii’nde okunan Kuran-ı Kerim tilavetleriyle duygu dolu anlar yaşandı.
Antakyamızda ve çevresinde, iman ve gönül evimizdeki yeri, maneviyatı bambaşka olan Habib-i Neccar Hazretleri’ni insanlara, kamuoyuna ve tüm dünyaya daha iyi anlatmak ve tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde düzenlenen Kur’an Ziyafeti ve Hatim Duası etkinliğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler...
  Kur’an Ziyafeti ve Hatim Duası etkinliğinde okunan hatimlerin ardından vatandaşlara lokum, helva ve çay ikramında bulunuldu.
 
  "Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri” Anemon Otel’de düzenlenecek olan ‘Her Yönüyle Habib-i Neccar Hazretleri’ adlı sempozyum ile son bulacak.
 
25.05.2013 - Cumartesi
 
Saat : 14:00 Anemon Oteli – Sempozyum
Konu: Her yönüyle Habib-i Neccar Hazretleri – Prof.Dr. Ali Akpınar, Prof.Dr. Mustafa Aşkar, Doç.Dr. İsmail Taşpınar, Yrd.Doç.Dr. Gürhan Bahadır, Dr. Yasin Yılmaz.
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet