Skip Navigation Links

CHP’li gençler ev boyadı

İskenderun’da CHP’li gençler ev boyadı.

Yaşam   A+a-


chp ligencler ev boyadı 8 gunhaber ile 8gunhaber
 
  İskenderun’a bağlı Konarlı Mahallesinde, CHP Parti Okulu’nda eğitim alan bir grup CHP’li genç, “Yaşama Renk Kat” projesi kapsamında Semra Bereketbulut’a ait evi tadilat ve bakımdan geçirerek boyadılar.
 
  CHP İskenderun İlçe Eğitim Sekreteri Servet Doğan yaptığı açıklamada, parti okulu bünyesinde hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu etkinliğin yapıldığını belirterek,”Burada amaç halkla içe içe olmaktır. Onların sorunlarını taleplerini, öneri ve isteklerini dinlemektir. Burada evi onarılan aile yardıma muhtaç bir ailedir. CHP halkın partisidir. Bizlerde her zaman halkımızın emrindeyiz”dedi.
CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Yeşilmen ise aralarında topladıkları para ile evin tadilatını yaptıklarını belirterek,”Elimizden geldiğince ev sahiplerinin eşya, giyim, gıda ve evin boya bakım ve onarımdan geçirdik. CHP’nin gençleri sadece seçim dönemlerinde değil hayatın her anında vatandaşla iç içedir. Bu projeleri yaparken gördük ki halk bizi kucaklıyor kendi oğullarından kızlarından ayırmıyor. Bu öncü projeyi devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

 
 

 
CHP’li gençler ev boyadı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet