Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş 'Hayırlı İşler' diledi

Esnaf ziyaretlerine aralıksız olarak devam eden Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş bu kapsamda Sebze Hali’ni ziyaret etti.

Yaşam   A+a-

BAŞKAN SAVAŞ’TAN SEBZE HALİ ESNAFINA ‘HAYIRLI İŞLER’ ZİYARETİ
 
  Esnaf ziyaretlerine aralıksız olarak devam eden Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş bu kapsamda Sebze Hali’ni ziyaret etti.
 
  Meyve ve Sebze Kabzımal Komisyoncular Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Başkan Savaş’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Sebze Hali Müdürü Mehmet Karaköse, Hal
 
  Komisyoncuları Dernek Başkanı Mustafa Bal, dernek üyeleri ve hal esnafı katıldı.
 
  Sebze Hali esnafı ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Savaş, Belediye hizmetleri ve görev süreleri içinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Hal esnafı ile fikir alış verişinde Başkan Savaş, esnafın istek ve önerilerini dinledi.
  Başkan Savaş daha sonra Belediye Aş Evi’ni ziyaret ederek, eski itfaiye müdürlüğü civarında bulunan cadde ve sokakları da gezerek esnaf ile bir araya geldi, sohbet etti ve esnafa bol kazançlar diledi.
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş gezdiği cadde ve sokaklarda bir araya geldiği esnaf ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
 
  Sebze Hali esnafı ve diğer çarşı esnafı Başkan Savaş’a bu ziyaretten dolayı teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar