Skip Navigation Links

Akbez'de kupa sahibini buldu

Hassa Akbez Beldesinde Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

Spor   A+a-

AKBEZ’DE HALI SAHA TURNUVASINDA KUPA SAHİBİNİ BULDU.
 
  Hassa Akbez Beldesinde Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.
 
  Hassa Akbez Beldesinde bu yıl 4. sü düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasında kupa sahibini buldu. Akbez belde ve köylerinden oluşan 20 takımın mücadele ettiği futbol turnuvasında gülen taraf HIRHALI SPOR oldu.
 
  Akbez Belediye Başkanı Abdurahman Demirel , Belediye Encümeni ve belde esnafından oluşan komite organizasyonunda gerçekleştirilen ve kadınlarında ilgi gösterdiği futbol turnuvası ,şenlik havasında geçti.
  Halı Saha Futbol Turnuvasına; Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU,Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gürkan Kabakçı,İlçe Emniyet Amiri Ali Çolak,Akbez Belediye Başkanı Abdurahman Demirel,Aktepe Belediye Başkanı Selahattin Çolak,Söğüt Belediye Başkanı Recep Tufan ve komite üyeleri seyirciler katıldı.
 
  Final maçında Kaymakamımız Sayın Bülent TEKBIYIKOĞLU’nun başlama vuruşunu yaptığı Hırhalı Spor - 1453 Fatih Spor karşılaşmasında normal süre 1-1 sonuçlandı.Şampiyonun penaltılarla belirlendiği maçta; gülen taraf Hırhalı Spor oldu. Turnuva sonunda;1453 Fatih Spor,2. Ayyıldız Spor 3.ve centilmen takım ise ;Avdıl (Çınarbaşı) Spor olarak isimlerini yazdırdılar.
 
  Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU final maçı sonrasında yaptığı konuşmada;
“Çok kıymetli Akbezliler, öncelikle her iki takımı tebrik ediyorum. Çok başa baş mücadele oldu .O kadar başa baş mücadele oldu ki, sonunda ancak penaltılarla bir galibi belirlenebildi. Buradan Hırhalı Sporu bir kez daha tebrik ediyorum. Bu sene 4.sünü düzenlenen bu organizasyonda taşların yerine oturduğu artık dışarıdan rahatça anlaşılabiliyor. Bu akşam buraya geldiğim zaman bu kadar kalabalığı bulacağımı zannetmiyordum. Genelde futbol bir erkek sporu olarak bilinir ama burada bayanlarımız da var. Sanki bir aile ortamıymış gibi aile ortamımıza uygun bir şekilde bizim taraftarımız, futbolcularımız burada bir spor organizasyonu gerçekleştirdiler. İlk önce burada oldukları için bayanlarımıza sonra böyle kendilerine yakışır bir izleyici oldukları için taraftarımıza teşekkür eder bir bütün halinde başta belediye başkanımız Abdurrahman Demirel olmak üzere Akbezlileri spora olan ilgisinden dolayı tebrik ederim. Burada kupayı ben vereceğim ama madalyaları bayanların vermesini istiyorum. Nurhayat Teyzeyi ve diğer bayanları buraya davet ediyorum ve şampiyon takımımıza kupasını veriyorum”. dedi.
 
  Hırhalı Spor Kaptanı Mehmet Baş,şampiyonluk kupasını, Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU’nun ellerinden alırken futbolcuların madalyalarını Nurhayat Teyze taktı.
Dereceye giren takımlarının ve turnuvaya emeği geçen komite üyelerinin ödüllerinin ve plaketlerinin dağıtımının ardından ,şampiyon takım ve taraftarı;konvoy eşliğinde Akbez sokaklarında başarılarını kutladılar.
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet