Skip Navigation Links

Filli ve Favori Boya Bayileri Coştu Bir Kere..

Filli Boya ve Favori Boya Hatay Bölge Distribütörlükleri Belli Yapı ve Kardeşler Ticaret, bayilerine unutulmaz bir tekne turu düzenlediler.

Gündem   A+a-

 
Filli Boya ve Favori Boya Hatay Bölge Distribütörlükleri Belli Yapı ve Kardeşler Ticaret, bayilerine unutulmaz bir tekne turu düzenlediler.
Bayilerini çeşitli etkinliklerle bir araya getiren Filli Boya ve Favori Boya Distribütörleri Nihat Belli ve Yusuf Belli, İskenderun’dan başlayan ve Arsuz’un Konacık ile Işıklı Köyü’ne kadar süren bir tekne turuyla bayilerine unutamayacakları bir gezi yaşattılar.
İskenderun Körfezi’nin tüm güzelliklerinin de bayiler tarafından yeniden keşfedildiği tekne turu, iki yıl önce de Samandağ Çevlik’ten Yayladağı Uzunkaya mevkiine kadar alanda yapılmıştı.
Tüm tabiat güzelliklerini yeniden keşfeden Filli Boya ve Favori Boya bayileri, manzaranın doyumsuz güzelliğinin tadını çıkarırken, aynı zamanda erkek tavlası dahi oynadılar.
Tekne turunda hareketli oyun havalarıyla coşan bayileri tutmak mümkün olmadı.
Gönüllerince oynayan ve halaylar çeken bayiler, iş stresinin atıldığı ve bir çok sorunun unutulduğu güzel bir gün geçirdiler.
Filli Boya bayilerinden İskenderun Mert Ticaret’in Sahibi başarılı işadamı Metin Gökpınar, tekne turu boyunca hoş vakit geçirirken, aynı zamanda esprileriyle turun keyifli geçmesinde etkili oldu.
İş sorunlarının konuşulmadığı ve sadece stresin atıldığı tekne turu akşam gün batımına yakın bir zamanda sona ererken, bayiler gün batımını bir kez de İskenderun Körfezi’nin açıklarından izleme fırsatı buldular.
Filli Boya Hatay Bölge Distribütörü Nihad Belli, bayileri çeşitli etkinliklerle bir araya getirirken, kendi aralarında da iş ilişkilerini güçlendirmeyi amaçladıklarını belirterek, “Günümüzde ticaret yapmak oldukça güçleşti. Ekonomide yaşanan gelişmeler bayilerimizi de zaman zaman yoruyor. Filli Boya ve Favori Boya olarak, bayilerimize karşı sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Bayilerimizin mutlu bir gün geçirmesi bizim için ayrı bir gurur oldu. Özellikle İskenderun Körfezi’nin güzelliklerini yaşatmak istedik ve de başarılı olduk. Cennetten bir köşe olan İskenderun Körfezi’nin güzelliklerini yaşamaya herkesi davet ediyoruz” dedi.
 
 


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet